Krimi

Pred humenskou radnicou sa stala nehoda: Služobné auto magistrátu zrazilo na ceste ženu

V pondelok dopoludnia došlo v Humennom na Kukorelliho ulici pred tunajšou radnicou k nehode. Jej účastníkom sa stalo aj služobné auto patriace práve mestskému úradu. To zrazilo chodkyňu (68), ktoré podľa polície prechádzala cez cestu mimo priechodu pre chodcov.

Ilustračný obrázok k článku Pred humenskou radnicou sa stala nehoda: Služobné auto magistrátu zrazilo na ceste ženu
Zdroj: Dnes24.sk

Ako povedala pre spravodajský portál Humenné 24 krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová, účastníkmi dopravnej nehody boli 30-ročný vodič osobného motorového vozidla a 68-ročná žena, ktorá prechádzala cez cestu mimo priechodu pre chodcov.

„Prítomnosť alkohol u vodiča bola vylúčená pri dychovej skúške, ktorá bola negatívna. Zranenia zatiaľ nie sú známe  – dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania,“ uviedla Migaľová.

Podľa slov hovorcu Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Borisa Chmela, mala žena po príchode záchranárov povrchové poranenie hlavy a poranenie predkolenia. „Po prvotnom ošetrení bola prevezená do nemocnice v Humennom,“ dodal Chmel.

To, že účastníkom nehody bolo auto patriace magistrátu, nám potvrdili zo samotného mestského úradu. „V danom čase sa v aute patriacemu MsÚ v Humennom nachádzal iba jeden človek, a to vodič, zamestnanec MsÚ. Vzhľadom na vyšetrovanie sa viac MsÚ k tejto téme vyjadrovať nebude,“ uviedol Kamil Kobak z tlačového referátu humenskej radnice.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM