Rastislav Búgel Šport

Prehľad volejbalových výsledkov: Ženské tímy na víťaznej vlne, muži s ďalšou prehrou

Všetky tri nitrianske extraligové volejbalové tímy majú za sebou náročné víkendové zápasy. Pozrite sa, ako sa im darilo.

Ilustračný obrázok k článku Prehľad volejbalových výsledkov: Ženské tímy na víťaznej vlne, muži s ďalšou prehrou
Foto: Monika Földešiová

V siedmom kole najvyššej slovenskej ženskej volejbalovej súťaže cestovali hráčky UKF Nitra do Pezinka. Nitrianske volejbalistky sa do súperiek pustili hneď od začiatku zápasu a v prvom sete dovolili domácim uhrať iba 13 bodov. Ďalší priebeh bol vyrovnaný, no po 82 minútach nitrianske volejbalistky vyhrali jednoznačne 3:0.

VTC Pezinok – Volley project UKF Nitra 0:3 (-13, –25, –22)

Rovnako sa v siedmom kole najvyššej súťaže predstavili mladé volejbalistky z COP Nitra. Tie cestovali do ďalekého Prešova. V prvom vyrovnanom sete sa tešili domáce volejbalistky, no nitrianske hráčky sa nevzdali a zabojovali. Výsledkom toho boli ďalšie tri vyhraté sety na nitrianskej strane.

Dobré zo Slovenska-Prešov – COP Nitra 1:3 (19, –23, –20, –15)

V najvyššej súťaži sa predstavil aj nitriansky mužský volejbalový tím VK Ekonóm SPU Nitra. Ten na domácej palubovke počas 10.kola mužskej extraligy hostil volejbalistov z TJ Spartak Myjava. Nitrania mali dobrý úvod do zápasu, keď sa im podarilo vyhrať hneď úvodný set. Ďalší priebeh bol však radostnejší pre tím súpera. Ten sa napokon tešil z víťazstva.

VK Ekonóm SPU Nitra – TJ Spartak Myjava 1:3 (22, –21, –19, –28)

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM