Ľubomír Hudačko Krimi

Prešovskí policajti v úžase: Jožo (51) sadol do opla, aj keď nemá vodičák, pred cestou sa ešte posilnil!

Jožo (51) si poriadne zavaril. Podľa polície si sadol za volant, hoci nemal vodičák. To však nebolo všetko. Dréger, podľa zápisu, nebol na nule ani zďaleka!

Ilustračný obrázok k článku Prešovskí policajti v úžase: Jožo (51) sadol do opla, aj keď nemá vodičák, pred cestou sa ešte posilnil!
Zdroj: TASR

Jozef mal podľa polície vo štvrtkových skorých ranných hodinách viesť ako vodič bez príslušného vodičského oprávnenia osobné motorové vozidlo značky Opel a to medzi obcami Šarišské Bohdanovce a Mirkovce.

„V tomto úseku cesty bol zastavený a kontrolovaný policajnou hliadkou Obvodného oddelenia Policajného zboru Drienov, ktorá vodiča vyzvala, aby predložil doklady k vedeniu a prevádzke motorového vozidla – vodič ich ale nepredložil,“ uviedla hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Migaľová.

Ako Migaľová dodala, vodič bol na mieste vyzvaný k dychovej skúške, ktorej výsledok dosiahol hodnotu 1,30 mg/l. „Opakovaná dychová skúška dosiahla hodnotu 1,45 mg/l. Jozefovi bola obmedzená osobná sloboda, následne bol muž umiestnený do cely policajného zaistenia,“ zakončila hovorkyňa.

Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Prešove tak podľa Migaľovej začal trestné stíhanie pre prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, z ktorého bol Jozef (51) z obce Mirkovce obvinený.

Čítajte tiež:

Muž (34) neveril vlastným očiam, čo našiel v prešovskom kontajneri: Ihneď alarmoval policajtov

Prešovskí policajti sa poriadne vytiahli: Objasnili prípad výroby a rozširovania detskej pornografie!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM