Krimi

Pri dopravnej nehode zomrela žena, šofér z Ukrajiny nafúkal

Dnešná dopravná nehoda medzi obcami Plavecké Podhradie a Plavecký Mikuláš si zrejme zbytočne vyžiadala ľudský život. Vodič bol pod vplyvom alkoholu!

Ilustračný obrázok k článku Pri dopravnej nehode zomrela žena, šofér z Ukrajiny nafúkal
Zdroj: TASR

TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Tatiana Kurucová.

„Tragicky sa skončila dnešná dopravná nehoda na ceste medzi obcami Plavecké Podhradie a Plavecký Mikuláš. Došlo k nej o 13.30 h. Podľa doterajšieho vyšetrovania na mieste nehody 43-ročný vodič vozidla Ford Escort z Ukrajiny, ktorý bol pod vplyvom alkoholu, v ľavotočivej zákrute nezvládol riadenie, zišiel mimo vozovky, kde sa s vozidlom prevrátil,“ uviedla hovorkyňa.

Čítajte aj: Nepozorný chodec prišiel o život. Vstúpil rovno pod vlak

V aute podľa jej ďalších informácií sedela ako spolujazdkyňa 44-ročná žena z okresu Malacky, ktorá na mieste zomrela. Vodiča následne previezli na vyšetrenie do nemocnice v Malackách, vonkajšie zranenia neutrpel.

„Pri dychovej skúške nafúkal 0,86 mg/l alkoholu v dychu, opakovane 0,84 mg/l alkoholu v dychu. Výška škody na vozidle bude vyčíslená dodatočne,“ dodala Kurucová s tým, že vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Ďalšie okolnosti sú predmetom vyšetrovania.

Ilustračné foto, TASR

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM