Barbara Dallosová Rôzne

Primátor vs. motorkári: Veľký kuchársky súboj na žiarskom námestí, poznáme mená tímov!

Centrum Žiaru sa opäť stane dejiskom boja o najlepšiu vianočnú dobrotu. Zásteru oblečie primátor Antal, pribudne aj niekoľko tímových noviniek. Pozrite, aké iné družstvá ešte vytasia varešky...

Ilustračný obrázok k článku Primátor vs. motorkári: Veľký kuchársky súboj na žiarskom námestí, poznáme mená tímov!
Foto: Barbara Dallosová / Zdroj: Dnes24.sk

Žiarske námestie sa premení na vianočné mestečko už tento pondelok (14.12.). Súčasťou bohatého sprievodného programu vianočných trhov bude v piatok (18.12.) aj súťaž o najlepšiu kapustnicu.

Minuloročná premiéra kapustnicového derby zožala úspech a kotle sa vyprázdnili bleskovou rýchlosťou. Do boja v príprave vianočnej špeciality sa zapojilo päť tímov, medzi nimi i družstvo z Mestského úradu. Pod taktovou primátora Petra Antala a jeho zástupcu Ladislava Kukolíka vznikla špeciálna svätokrížsko-východniarska kapustnica.

Prvý muž mesta bude so svojím tímom variť na námestí i teraz, avšak v konkurencii až šiestich súperov. Ku kuchárskym zostavám z minulého roka pribudnú i nové zoskupenia ako motorkári či lekári.

,,Tento rok sa prihlásilo sedem tímov, autoškola Bitala, učitelia zo žiarskeho gymnázia, mestskí poslanci, tím primátora mesta, Mestské kultúrne centrum, motorkári a tím žiarskej nemocnice," informovala za organizátorov Jana Rigová.

Pozrite si zábery z minuloročnej súťaže vo varení vianočnej kapustnice.

Môže vás zaujímať:

Vyberte si v predstihu, ktorá akcia je podľa vášho gusta: Čo môžete zažiť cez víkend v našom meste a okolí?

Prvé INFO o najobľúbenejšej zábave v meste: Poznáme termín Bálu Žiarčanov, aká známa tvár príde?

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM