Ľubomír Hudačko Rôzne

Primátorka ukázala najnetradičnejší darček od návštevy: Nechýbala ani zásielka s bielym práškom!

Vzácne návštevy nie sú ničím neobvyklým ani v kancelárii hlavy mesta Prešova. Andrea Turčanová je na primátorskej stoličke už viac ako rok a vo svojej pracovni má aj naozaj netradičný darček. Ten dostala hneď na začiatku svojej funkcie, nechýbala však ani zásielka s bielym práškom...

Ilustračný obrázok k článku Primátorka ukázala najnetradičnejší darček od návštevy: Nechýbala ani zásielka s bielym práškom!
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

O tom, že prvá dáma nášho mesta funguje aj na sociálnej sieti a komunikuje s Prešovčanmi aj touto formou, sme vás už informovali. Tentokrát sme nahliadli do kancelárie samotnej primátorky mesta Prešov. Ako nám uviedla, prijíma tam rôznych hostí. Tí tu po sebe aj niečo zanechávajú.

Napríklad netradičná zásielka, z ktorej sa čosi sypalo. „Už na podateľni mali problém, pretože sa z nej sypal biely prášok. Odosielaná bola zo základnej školy Sibírska. Nakoniec to bola soľ, ktorou deti akoby snehom posypali vianočný pozdrav. Dostalo sa to ku mne, ale s tým, že pozor, sype sa z toho biely prášok,“ uviedla s úsmevom zážitok primátorka.

Prakticky hneď po nástupe do horúceho kresla prišlo aj na iný netypický moment. Hlava mesta obdržala zbraň. „Dostala som ju zo zväzu vojakov na dôchodku, ktorí ma tu navštívili. To bola vlastne jedna z prvých návštev, keď som bola oficiálne v úrade ešte v decembri 2014. Prišli s týmto darčekom a slovami, aby som sa nebála. Ešte som zbraň nepoužila, je tam upevnená,“ vysvetľuje Turčanová a dodala, že najviac púta pozornosť u detí. „Prídu v rámci vyučovania s tým, ako funguje samospráva, zastavia sa aj v kancelárii a keď dostávajú kontrolné otázky, čo sa im najviac páčilo, tak povedia, že táto zbraň,“ zakončila primátorka Prešova. A ako vlastne vyzerá si môžete pozrieť v našej fotogalérii.

Môže vás zaujímať:

Náčelník prešovských policajtov prezradil najkurióznejšie príhody: Tomu ani nebudete chcieť veriť!

Kuriozita v Prešove, o ktorej vie zrejme málokto: Tipnite si, koľko ľudí býva na tejto ulici :)

V Prešove došlo ku kurióznej situácii: Kamión sa zasekol na čerpacej stanici!

Primátorka ukázala darček od návštevy. Pozrite, aký netradičný je
3
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM