Barbara Dallosová Krimi

Prípad tragickej naháňačky pri Novej Bani: Padlo obvinenie!

Prípad, ktorý otriasol Slovenskom. Po policajnej naháňačke so streľbou zahynul mladík. Podľa najnovších informácií od policajtov padlo obvinenie.

Ilustračný obrázok k článku Prípad tragickej naháňačky pri Novej Bani: Padlo obvinenie!
Zdroj: Dnes24.sk

O nešťastí, ktoré sa stalo v noci na nedeľu (18.6.) sme vás už informovali. Ako potvrdila polícia, po naháňačke auta so štyrmi tínedžermi a následnou streľbou, zahynul sedemnásťročný Tomáš, ktorý sedel na zadnom sedadle.

Ako najnovšie informovali policajti, v prípade padlo obvinenie. ,,Vodiča unikajúceho vozidla už vyšetrovateľ obvinil. Reč je o devätnásťročnom Michalovi z okresu Zlaté Moravce, ktorý ako vodič počas toho, ako sa ho snažila zastaviť a skontrolovať hliadka polície, hliadke unikal," uviedla krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková s tým, že vyšetrovateľ začal ešte v nedeľu v súvislosti s prípadom trestné stíhanie vo veci prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia.

,,V súčasnosti už tento vodič čelí obvineniu z uvedeného prečinu. Zo strany vyšetrovateľa bol podaný podnet na vzatie obvineného do vyšetrovacej väzby," dodala hovorkyňa.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM