Monika Vengrínová Hokej

Príprava Kamzíkov skončila, začínajú ligové zápasy: Koľko stojí lístok, či permanentka?

I napriek nie veľmi lichotivej bilancii - 9 z 10 prípravných zápasov prehratých, sa fanúšikovia Kamzíkov nevedia dočkať začiatku Tipsport extraligy. V rámci nej popradskí hokejisti odohrajú prvý zápas proti Zvolenu už tento piatok. Ako je to s lístkami a permanentkami?

Ilustračný obrázok k článku Príprava Kamzíkov skončila, začínajú ligové zápasy: Koľko stojí lístok, či permanentka?
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

Ak aj vy patríte medzi skalných fanúšikov, ktorí sa celé leto tešili na začiatok extraligy, konečne ste sa dočkali. Už v piatok 11.septembra o 17:00 hodine odohrá HK Poprad prvý domáci zápas s HKM Zvolen. Počas septembra Kamzíci ešte nastúpia proti Dukle Trenčín v nedeľu 13., proti MšHK Žilina v piatok 18. a proti HK Nitra v piatok 25.septembra.

Cena lístky ostáva oproti minulej sezóne nezmenená a to 3,5 eur a pre ZŤP 1,5 eur. Ceny permanentiek sa pohybujú v závislosti od sektora. Pre sektor A2 a B2 platí cena 120 eur na celú základnú časť a play-off, pre sektor A1, B1, A3 a B3 cena 110 eur a pre sektor C 105 eur. Zľava pre držiteľov preukazu ZŤP do všetkých sektorov je 50 % z ceny permanentky.

„Pri zakúpení permanentky dostane každý fanúšik ako darček šál HK Poprad a voucher s unikátnym zľavovým kódom, s ktorým pri nákupe klubových suvenírov získa 30 % zľavu na tieto výrobky,“ uvádza sa na webovom sídle HK Poprad.

Predaj a vyzdvihnutie už objednaných permanentiek prebehne v utorok 8. a v stredu 9.septembra od 10:00 do 16:00 hodiny na sekretariáte klubu.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM