Správy Regióny

Protikorupčný pochod prinesie Bratislave viaceré dopravné obmedzenia

Polícia upozorňuje na dopravné obmedzenia v súvislosti s protikorupčným pochodom, ktorý sa uskutoční v pondelok 5. júna.

Ilustračný obrázok k článku Protikorupčný pochod prinesie Bratislave viaceré dopravné obmedzenia
14
Galéria
Zdroj: TASR

Bratislavská polícia upozorňuje na dopravné obmedzenia v súvislosti s protikorupčným pochodom, ktorý sa uskutoční v pondelok 5. júna. Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

„V čase medzi 17:00 a 18:00 hod. dôjde k úplnému uzatvoreniu komunikácií na Mýtnej ulici pri budove Slovenského rozhlasu, Nám. 1. mája, Kollárovho námestia, Radlinského ulice od križovatky s ulicou Imricha Karvaša, Mickiewiczovej ulice, Ulice 29. augusta od križovatky so Špitálskou ulicou, Obchodnej ulice a Nám. SNP od Suchého mýta, ktoré budú uzatvorené do ukončenia zhromaždenia,“ povedala Mihalíková.

Hodžovo námestie uzatvoria v smere k Nám. 1. mája. Zo Staromestskej ulice bude uzatvorený podjazd v smere na Hodžovo námestie. Zo Štefánikovej ulice a Palisád bude možné pokračovať len na Staromestskú ul. cez Hodžovo námestie. „V tomto čase bude na uvedených komunikáciách zároveň vylúčená doprava prostriedkami MHD,“ dodala Mihalíková.

Polícia taktiež pripravuje opatrenia bezpečnostného charakteru.

Protikorupčný pochod
14
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM