Barbara Dallosová Kultúra

Prvé INFO o najobľúbenejšej zábave v meste: Poznáme termín Bálu Žiarčanov, aká známa tvár príde?

Nablýskané róby, skvelý program a bujará zábava až do rána. Bál Žiarčanov patrí medzi najvychytenejšie plesy v okolí. Čítajte, ktorý deň mu bude patriť túto sezónu, čo nás na ňom čaká, i koľko zaplatíme za vstupenku...

Ilustračný obrázok k článku Prvé INFO o najobľúbenejšej zábave v meste: Poznáme termín Bálu Žiarčanov, aká známa tvár príde?
Zdroj: Dnes24.sk

Bál Žiarčanov sa bude túto sezónu konať len po štvrtý raz, za pár rokov existencie si však stihol získať veľkú obľubu. Túto sezónu sa plesová atmosféra sa Hlavnou sálou Mestského kultúrneho centra (MsKC) rozleje 15. januára. Organizátori sľubujú, že 4. ročník Bálu Žiarčanov prinesie opäť atraktívny program.

Cena vstupenky na Bál Žiarčanov zostáva oproti minulému roku nezmenená, zaplatíme za ňu 25 eur. Na návštevníkov čaká pestrý kultúrny program, švédske stoly a neodmysliteľná tombola.

Plesom v minulých rokoch sprevádzal Maroš Kramár, či dvojica hercov René Štúr a Veronika Paulovičová. Na štvrtom ročínku prevezme moderátorskú úlohu populárny herec, komik, spevák a muzikant – nenapodobiteľný Marián Čekovský, ktorý sa predstaví nielen ako skvelý zabávač, ale aj ako výborný spevák.

O hudobnú produkciu sa postará Hit band so speváčkou Dagmar Rostandt. Nebude chýbať ani posila zo Žiaru, DJ-ské duo otca a dcéry – DJ Fabo a DJka Sofi F. Špecialitou bude polnočná magická ohňová a UV šou formácie ANTI AGNA.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM