Tlačové správy

Púšťate sa do jarného upratovania? TOP produkty šetrné k prírode aj k vašej peňaženke

Pre niekoho relax, pre iných nemilá povinná jazda spojená s koncom zimy. Jarné upratovanie nám vie dať niekedy poriadne zabrať a vyznať sa v hŕbe produktov z letákov nie je o nič ľahšie. Navštívili sme preto obchod rozlievanej drogérie DELIZIA.

Ilustračný obrázok k článku Púšťate sa do jarného upratovania? TOP produkty šetrné k prírode aj k vašej peňaženke
Zdroj: Dnes24.sk

Áno, správne čítate, … rozlievanej drogérie. Prídete do obchodu a dáte si načapovať čo potrebujete, v množstve aké potrebujete a to buď do vašej prinesenej fľaške alebo zakúpenej v predajni. Výhodou takéhoto nakupovania je, že platíte iba za to, čo naozaj spotrebujete. Prinášame vám TOP prípravky, ktoré sa najviac páčili zákazníčkam a ktoré gazdinkám zaručene uľahčia prácu.

Chcete, aby vaša kúpeľňa žiarila ako nová? BAGNO GEL dôkladne vyčistí vaše sprchy, vane, umývadlá i kohútiky. Neviete sa zbaviť vodného kameňa? DETERGENTE ANTICALCARE dodá vašim povrchom lesk a zanechá hladkú patinu. Máte na wc mise usadeniny? WC GEL DISINCROSTANTE nielenže usadeniny odstráni, ale navyše zanechá v kúpeľni príjemnú vôňu na dlhé obdobie.

Trápite sa už pri pomyslení, koľko hodín strávite upratovaním v kuchyni? Použite prípravok na riad LAVAPIATTI, ktorý má vysoký odmasťovací účinok aj v studenej vode a obsahuje zložky proti nadmernému peneniu. Potrebuje pomôcť vaša umývačka riadu? LAVASTOVIGLIE – gél do umývačky riadu úplné odstráni oleje, tuky, škroby a je účinný aj proti odolným škvrnám. PULIFORNO si zas poradí s každou nečistotou v rúre a navyše vyčistí i grily, podnosy, hrnce a iné vybavenie. A pozor milé dámy – nie je korózny a je jemný pri čistení nerezu.

Čakajú na vás doma okná či sklo, ktoré treba vyčistiť alebo rozjasniť ich povrch? MULTIUSO VETRI ESUPERFICI nielenže vyčistí a rozjasní povrchy bez oplachovania a zanechá lesk, ale tiež zanechá plochy lesklé a bez šmúh.

Prevládajú vo vašom dome či byte drevené podlahy či povrchy? LEGNO & PARQUET ich jemne vyčistí a umyje bez poškodenia ( nepoužívať na maľované drevo ).

„Je úžasné pozerať na zákazníkov, ktorí sa s úsmevom a dobrou náladou k nám do obchodu vracajú. Prišla k nám nedávno na predajňu jedna zákazníčka, s úsmevom už od dverí mi hovorí: ´Na druhýkrát som umyla 15-ročnú špinu zo šporáku, to je úžasné´,„ spomína na zákazníčku majiteľka obchodu. "Som nesmierne rada keď sú zákazníci spokojní a radi sa k nám vracajú a neostanú iba pri odskúšanom produkte, ale skúsia i ďalšie výrobky, ktoré im vedia uľahčiť prácu. Často počúvam vetu: ´Aj to je perfektné, čo mi viete ešte poradiť? Je to tak dobré ako bolo to, čo som mala teraz?´“ usmieva sa majiteľka Hela.

Čapovanú drogériu si obľúbilo už mnoho gazdiniek. Záujem o ňu tak vzrástol, že v priebehu posledného pol roka sa otvorilo hneď niekoľko pobočiek:

Bánovce nad Bebravou, Bratislava, Fiľakovo, Komárno, Kysucké Nové Mesto, Michaľany, Nitrianske Rudno, Poprad, Považská Bystrica, Revúca, Rimavská Sobota, Ružomberok, Spišská Nová Ves, Trenčín, Trnava.

Chýba tam vaše mesto?

„Hľadáme ďalších externých predajcov a spolupracovníkov vo väčších i menších okresných mestách, ktorí by šírili čapovanú drogériu Delizia ďalej. Je to naozaj unikátna myšlienka a v každom meste vieme zabezpečiť exkluzivitu prevádzky,“ vysvetľuje majiteľka Delizie na Slovensku Helena Škrivánková.

Ak teda máte chuť podnikať, určite využite príležitosť a staňte sa prvým alebo prvou, kto spôsobí boom vo vašom meste. Ak sa chcete dozvedieť viac, píšte na skrivankova@delizia.sk alebo volajte 0903 77 6688.

Na týchto kontaktoch sa tiež dozviete presné adresy už existujúcich prevádzok.

Spoločnosť DELIZIA vám ponúka drogériu, ktorá je viac ako 90% BIO odbúrateľná v prírode, nie je testovaná na zvieratách, je to výlučne taliansky produkt MADE IN ITALY (vyrábaný aj balený v Taliansku), spĺňa nariadenie HACCP, a má certifikát kvality na národnej aj medzinárodnej úrovni ISO 9001.

www.deliziasr.sk
www.facebook.com/Delizia – Žilina

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

delizia čapovaná drogéria
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM