Tlačové správy

RADÍME: Riskovať pred odchodom na dovolenku sa neoplatí, môže vás to vyjsť draho

Pri cestovnom poistení je najdôležitejšie, aby vás chránilo komplexne. Nikdy neviete, čo sa môže prihodiť a zrazu vás dovolenka vyjde naozaj draho. Preto sa skutočne neoplatí riskovať, radšej sa pred cestou poistiť a prípadné výdavky za vás uhradí poisťovňa.

Ilustračný obrázok k článku RADÍME: Riskovať pred odchodom na dovolenku sa neoplatí, môže vás to vyjsť draho
Zdroj: Generali poisťovňa

Keď dovolenka nie je len oddych

Ročne sa tisícky slovenských dovolenkárov vracajú s nepríjemnými zážitkami. Medzi najčastejšie patria žalúdočné či tráviace problémy, alergické reakcie a úrazy. Ak by ste sa do zahraničia nepoistili a potrebujete lekársku pomoc, vaše výdavky by sa mohli vyšplhať až na niekoľko desiatok tisíc eur. Časté sú aj krádeže či poškodenie majetku inej osoby.

Nie je balíček ako balíček

Pri výbere cestovného poistenia môžete navštíviť rôzne porovnávače, dajte si však pozor na to, čo vlastne porovnávajú. Pri jednom poistení vám môže síce vyjsť bezkonkurenčná cena, ale máte napríklad poistené len liečebné náklady. Keď k tomu prihodíte poistenie batožiny alebo zodpovednosti za škodu, môže sa cena vyšplhať na dvojnásobok.

Vyberáte počet dní, krytie zostáva

Naše balíčky sa nelíšia svojím obsahom, len počtom dní, počas ktorých je klient krytý. Poistene platí na území Európy a každý balíček obsahuje všetky 4 najdôležitejšie krytia. Preto netreba už nič pripoisťovať, ani sa obávať navýšenia ceny.

3 dni 8 dní 11 dní 1 rok
3,30 € 7,99 € 11,29 € 17,99

Najvýhodnejšie vychádza ročné cestovné poistenie, vďaka ktorému máte poistnú ochranu vždy, keď počas roka prekročíte hranice.

Poistné krytie
Liečebné náklady: 75 000 €
Batožina vrátane elektroniky 500 € (elektronika vrátane 1/3 ceny)
Úraz 8 000 €
Zodpovednosť za škodu 5 000 €

Poistiť sa zvládnete aj z mobilu

Cestovné poistenie u nás uzavriete zopár klikmi cez webovú objednávku na cp.genertel.sk alebo krátkym hovorom s operátorom na tel. čísle 0850 555 555. Všet­ky dokumenty vám budú doručené na e-mail. V prípade poistnej udalosti jednoducho kontaktujete asistenčnú službu na čísle uvedenom na kartičke. Aj zvieratká sa vybrali na dovolenku. Pozrite, ako niektoré z nich dopadli :)

RADÍME: Riskovať pred odchodom na dovolenku sa neoplatí
1
Galéria
Zdroj: Generali poisťovňa
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM