Viktória Botošová Krimi

Razia mestských v novozámockých krčmách: Pozrite, koľkí maloletí a tínedžeri mali nakúpené, nechýbali ani baby!

Mestskí policajti sa vybrali do novozámockých podnikov. Skontrolovali 41 ľudí, medzi nimi sa žiaľ našli aj takí, čo nemali mať ešte nič do činenia s alkoholom. Pozrite tie čísla!

Ilustračný obrázok k článku Razia mestských v novozámockých krčmách: Pozrite, koľkí maloletí a tínedžeri mali nakúpené, nechýbali ani baby!
Zdroj: TASR

Príslušníci MsP previedli v nočnej službe dňa 16.10./17.10.2015 kon­trolno-preventívnu akciu zameranú na požívanie alkoholických nápojov maloletými a mladistvými osobami ako i požívanie alkoholických nápojov na verejne prístupných miestach v súlade so zákonom o obmedzení a zákaze predaja, podávania a požívania alkoholických nápojov na verejne prístupných miestach.

„Hliadky MsP počas kontrolnej akcie prekontroloval 41 osôb. Medzi kontrolovanými osobami bola zistená 1 maloletá osoba a 14 mladistvých osôb. Medzi mladistvými osobami bolo 5 dievčat a 9 chlapcov,“ uvádza náčelník MsP Jozef Tököly.

„Orientačnou dychovou skúškou s výsledkom pozitívnym bolo zistených 10 maloletých osôb z toho 2 dievčatá a 8 chlapci. Po vykonaní potrebných úkonov boli mladistvé osoby odovzdané zákonným zástupcom,“ vysvetľuje. Hliadkam MsP sa podarilo zistiť i 2 osoby, ktoré umožnili mladistvým osobám konzumáciu alkoholických nápojov. „Tieto osoby boli riešené blokovou pokutou na mieste,“ doplnil náčelník.

Hliadka počas kontrolno-preventívnej akcie mapovala i pobyt bezdomovcov na území mesta. „Bolo prekontrolovaných 8 bezdomovcov z toho 2 ženy a 6 muži. U bezdomovcoch nebola zistená protispoločenská činnosť,“ dodal.

Môže vás zaujímať:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM