Regióny

RegioJet spustil pravidelnú linku z Bratislavy na letisko v Budapešti

Ak pri svojich výletoch zvyknete využívať nízkonákladové lety z Budapešti, táto novinka vás rozhodne poteší. Na letisko vás po novom odvezie súkromný dopravca RegioJet.

Ilustračný obrázok k článku RegioJet spustil pravidelnú linku z Bratislavy na letisko v Budapešti
6
Galéria

Spoločnosť RegioJet začala prevádzkovať autobusové spojenie z Bratislavy na Letisko Ferenca Liszta v Budapešti. Táto informácia poteší najmä tých, ktorí využívajú lacné letenky nízkonákladových dopravcov ako Wizz Air či Ryanair. Z maďarskej metropoly sa nimi dá cestovať do rôznych destinácií na celom svete.

„Reagujeme na časté podnety cestujúcich, ktorí chceli pri cestovaní ušetriť a využiť hustú sieť letov nízkonákladových dopravcov z Budapešti. Pokiaľ sa linka uchytí, nevylučujeme, že na budapeštianske letisko predĺžime aj ďalšie spoje,“ uviedla obchodná riaditeľka autobusov v RegioJete Marcela Hamříková.

Časy odchodov

Nová linka premáva každý deň s odchodom z Bratislavy o 3:15 hod. a príchodom na budapeštianske letisko o 6:45 hod. Opačným smerom z letiska v Budapešti odchádzajú autobusy o 10:15 hod s príchodom do Bratislavy o 14:15 hod. Informuje o tom portál etrend.sk.

Okrem spomínanej linky na letisko, zabezpečuje RegioJet spojenie medzi Bratislavou a Budapešťou aj prostredníctvom piatich autobusových liniek. Tie zastavujú na železničnej stanici Budapest Kelenföld.

Súkromný dopravca pridal na konci minulého roka tretí pár vlakov medzi Bratislavou a Prahou a začiatkom tohto roka zaviedol aj novú autobusovú linku Bratislava – Viedeň – Budapešť. Do konca roka 2018 plánuje otvoriť sieť nových liniek v Nemecku.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM