Lucia Lauková Správy Zo Slovenska

Rekordér zo Zvolena: Správne tipol výsledky zápasov, vyhral takmer 300-tisíc eur

Na muža zo Zvolena sa usmiala šťastena. Tiket, ktorý podal v stánkovej kancelárii, mu priniesol výhru takmer 300-tisíc eur.

Ilustračný obrázok k článku Rekordér zo Zvolena: Správne tipol výsledky zápasov, vyhral takmer 300-tisíc eur
Zdroj: TASR

Tipér zo Zvolena vďaka štyrom futbalovým zápasom vyhral v slovenskej stávkovej kancelárii Niké rekordnú sumu, takmer 300 tisíc eur. Muž, na ktorého sa usmiala šťastena naozaj veľkým úsmevom, povedal pre web stávkovej kancelárie, že o športe nemá žiadny prehľad a tipuje iba občas.

Ako uvádza stávková kancelária na svojom webe, mužovi výhra prišla vhod, pretože ako sám povedal, práve prišiel o prácu, a to 4 roky pred odchodom do dôchodku. Podľa webu stávkovej kancelárie premenil výherca zo Zvolena svoj celkový vklad 2,74 eur na neskutočnú výhru.

Závratná suma peňazí

„Náš megafrajer si zvolil štyri zápasy a v nich možnosť 1. polčas a zápas. Svojim vkladom len 1,37 eura sa priblížil čo najviac k maximálnej možnej výhre na jednom tikete 150 tisíc eur. Možno si svojimi tipmi bol natoľko istý, že si rovnaký tiket podal aj druhýkrát. Možno šlo len o recesiu. Každopádne, celkový vklad 2,74 eura zúročil vo výhru presne 298 405,18 eur,“ píše sa na webe stávkovej kancelárie.

Čo urobí s výhrou?

Výherca zo Zvolena povedal pre web stávkovej kancelárie, že podal tiket a následne celý deň betónoval na brigáde. Podľa jeho slov na webe stávkovej kancelárie, mu túto radostnú správu oznámili až večer kamaráti, ktorým spočiatku ani neveril. Šťastný výherca už aj vie kam pôjde časť výhry. Splní si sen, ktorým je podľa stávkovej kancelárie, Mercedes.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM