Veronika Ondo-Cholewová Regióny Kultúra

V Michalovciach sa chystá reprezentačný ples mesta: Príde Vašo Petejdl aj Bohdalová

V Michalovciach sa pripravuje XI. reprezentačný ples mesta. Uskutoční sa v Chemkostav aréne. Pozrite si, na čo sa jeho návštevníci môžu tešiť.

Ilustračný obrázok k článku V Michalovciach sa chystá reprezentačný ples mesta: Príde Vašo Petejdl aj Bohdalová
Zdroj: Dnes24.sk

Návštevníci XI. reprezentačného plesu mesta Michalovce, ktorý sa bude konať 13. januára v Chemkostav aréne, sa môžu tešiť na pestrý program. Pozrite si, čo sa chystá.

Známe tváre

Začiatok spomínanej slávnostnej udalosti v michalovskej Chemkostav aréne je naplánovaný na 19. hodinu. Reprezentačný ples mesta Michalovce je príležitosťou dobre sa zabaviť, ale aj zrelaxovať.

Moderátormi večera budú Jana Hospodárová a Milan Zimnykoval. Medzi známymi hosťami bude aj Lucia Lapišáková, Marcel Ochránek, Martin Dejdar či Jiřina Bohdalová.

Aj Vašo Patejdl

Hlavnými hudobnými hosťami plesu budú Vašo Patejdl a Natasha Wright. Okrem toho sa návštevníci tohto podujatia môžu tešiť aj na sláčikové kvarteto, či detské spevácky súbory Pro Musica a Magnólia.

Na parkete sa predvedie i tanečné škola Grácia. Chýbať nebude ani michalovský folklórny súbor Zemplín. Na mestský ples zavíta aj majster sveta v Bubble show. Pre tých, ktorí sa rozhodnú na spomínaný ples zavítať, čaká aj popolnočné prekvapenie.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM