Tlačové správy

Richard Müller predstaví svoje TO NAJLEPŠIE TOUR

Jarná časť TO NAJLEPŠIE TOUR Richarda Müllera bola doslova triumfom! Každý koncert obľúbeného speváka sprevádzali standing ovation.

Ilustračný obrázok k článku Richard Müller predstaví svoje TO NAJLEPŠIE TOUR
Zdroj: KALAMA PRODUCTION

Šansónové úpravy hitov „Milovanie v daždi“, „Rozeznávám“, „Koniec sveta“, či „Po schodoch“ sa fanúšikom veľmi páčili. Skvelú atmosféru si užívalo nielen publikum, ale aj obľúbený spevák. Pre veľký záujem Richard Müller pokračuje s netradičným turné aj na jeseň. Richardove piesne v podaní akustických hudobných nástrojov zaznejú v niekoľkých mestách Slovenska.

Koncerty jarnej časti TO NAJLEPŠIE TOUR dopadli na výbornú! Komornú šansónovú polohu Richardových najväčších hitov fanúšikovia ocenili burácavý potleskom. Koncerty si užívalo publikum aj obľúbený spevák.

„Hrali sme v menších českých a slovenských mestách a ľudia boli fantastickí. Tým pádom som si to aj ja užíval. Ja používam jednu vetu, keď sa mi koncert páči. Vravievam: Najradšej by som si vás vozil na každý koncert. A túto vetu som použil skoro každý koncert. Ďakujem mojim fanúšikom, vážim si. Podľa reakcií a standing ovation si myslím, že túto netradičnú polohu prijalo publikum výborne. Užívali sme si to všetci a už sa tešíme na jesennú časť,“ povedal Richard Müller.

Obľúbený hudobník každé turné prináša fanúšikom niečo nové. Hity „Milovanie v daždi“, „Rozeznávám“, „Koniec sveta“, či „Po schodoch“ v akustickom podaní Richardových fanúšikov vás doslova očaria. V sprievode klarinetu, flauty či kontrabasu budú neopakovateľným hudobným zážitkom.

„Moja kapela je skvelá. Spolu hráme už dlhé roky, pribudol akurát kontrabasista Maťko Gašpar, s ktorým som už v minulosti spieval. Hrá nám to perfektne,“ dodáva Richard Müller.

Na TO NAJLEPŠIE TOUR Richarda sprevádza gitarista Peter Markuljak, klávesista Matej Benko, kontrabasista Martin Gašpar, Michal Žáček, ktorý hrá na dychové nástroje a bubeník a kapelník Juraj Kuchárek.

Vyhodnotenie súťaže!

Na našom portáli siete Dnes24.sk ste mali opäť možnosť zapojiť sa do súťaže. A tu máme víťazov 2 lístkov na koncert v jednotlivých mestách:

Michalovce – Michal Rákoci
Košice – Silvia Lacková
Prešov – Valentín Tomko
Poprad – Monika Stránska
Liptovský Mikuláš – Jozef Blšák
Lučenec – Zuzana Srncová
Banská Bystrica – Jana Lizoňová
Zvolen – Slavka Jankuliaková
Piešťany – Alexandra Vanková

Richard Müller predstaví svoje TO NAJLEPŠIE TOUR
6
Galéria
Zdroj: KALAMA PRODUCTION
Zdroj: KALAMA PRODUCTION
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM