Monika Vengrínová Rôzne

Romantika na popradskom zimáku: František (31) požiadal svoju lásku o ruku počas zápasu

Fantázii sa medze nekladú. O to viac, ak ide o okamih, ktorý si máte pamätať do konca života. Lenka (22) na svoje zásnuby určite nezabudne. Jej priateľ ju o ruku požiadal pred viac ako tisíckou hokejových fanúšikov počas zápasu Popradu s Martinom.

Ilustračný obrázok k článku Romantika na popradskom zimáku: František (31) požiadal svoju lásku o ruku počas zápasu
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

Prvých desať minút hokejového zápasu, prerušenie, svetlá mieria na mladú zamilovanú dvojicu, všetky oči sa upierajú jedným smerom. To nie je scéna z filmu, ale dopredu naplánovaná romantická žiadosť o ruku.

„Napadlo mi, že na štadióne počas hokeja by to mohol byť dobrý nápad. A nakoniec to náhodou vyšlo hneď po Valentínovi,“ prezradil Fero, ktorý je veľkým hokejovým fanúšikom HK Poprad. Jeho priateľka už menej. „Na zápasy chodím, nemám na výber,“ usmieva sa Lenka a dodáva: „Známi do nás dlho rýpali, a pýtali sa, kedy bude svadba, tak nás k tomuto kroku tak nejako dotlačili“.

O tom, že ju priateľ požiada o ruku na zimnom štadióne však, podľa slov oboch, vôbec netušila. „Trošku som mala nervy, každý sa na vás pozerá,“ posťažovala si Lenka. Napriek stresu však povedala „áno“.

Nebál sa jej priateľ, že by to mohlo byť aj inak? „Tak, človek nikdy nevie, ale veril som, že povie „áno“,“ smeje sa František s tým, že nad tým, kedy bude svadba zatiaľ nerozmýšľali. „Zatiaľ stačí zasnúbenie,“ do­dal.

Dojímavé momenty na popradskom štadióne: Žiadosť o ruku počas hokejového zápasu!
4
Galéria
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM