Peter Simon Hokej

Rožňava ožila hokejom: Nechýbal ani vĺčik Goooly!

Nové talenty sa rodia aj v našom meste. Tie sa stretli v nemalom počte aj na zimnom štadióne v Rožňave, kde sa za pomoci profesionálov dozvedeli viac o tomto športe. Informácie získali aj rodičia mladých hokejistov. Na akcii nechýbal ani vĺčik Goooly.

Ilustračný obrázok k článku Rožňava ožila hokejom: Nechýbal ani vĺčik Goooly!
Zdroj: Dnes24.sk

Hokejový klub mesta 98 – mládeže Rožňava vďaka finančnej pomoci mesta Rožňava zrealizoval v uplynulých týždňoch náborový projekt „Deti na hokej“. Cieľom projektu bolo zo strán organizátorov priblížiť deťom a ich rodičom fungovanie hokejového klubu, priebeh tréningov a tiež v neposlednom rade rozšíriť hokejový klub o nových členov, malých hokejistov.

Slovenský zväz ľadového hokeja sa prostredníctvom daného projektu snaží podporovať vznik pravidelných náborových aktivít postupne vo všetkých hokejových kluboch na Slovensku.

Ako druhé podujatie v novom roku Goooly navštívil naše mesto. Začiatkom januára sa totiž ocitol v Rožňave, kde si mohol po prvý krát užiť svoj vlastný „Winter Classic“ na otvorenom štadióne. „Skúsenosť to bola naozaj veľmi príjemná. Vĺčik tu našiel veľmi odhodlaných ľudí, ktorí sa hokej v meste snažia postaviť opäť na nohy. Na ich snaženie sa prišlo pozrieť aj 79 detí, ktorým sa na štadióne veľmi páčilo. Ich štrbavé úsmevy boli tou najkrajšou odmenou pre hráčov, trénerov a rodičov klubu MHK 98 mládeže Rožňava, ktorí sa organizácii podujatia venovali,“ uviedla manažérka podujatí Deti na hokej Diana Kosová.

Deti okrem iného aj súťažili v triafaní na hokejovú bránu, zbierať lego po ľadovej ploche a ukázať svoju zručnosť v korčuľovaní. Na záver bolo vyžrebovaných desať detí, ktoré od Slovenského zväzu ľadového hokeja získali kompletnú hokejovú výstroj. Všetci nádejní hokejisti však obdržali diplom a darček.

Foto: Hokejový klub mesta 98 – mládeže Rožňava

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM