Správy

Rozporuplné reakcie Michalovčanov na amerického Santu s kamiónom: Kto mu sadne na kolená?

Americký Santa sa niektorým Michalovčanom nepozdáva. Nad jeho príchodom do metropoly Zemplína mnohí špekulujú a krútia hlavami. Iní sa však naňho s radosťou pripravujú. Prečítajte si rozporuplné reakcie z nášho Facebooku.

Ilustračný obrázok k článku Rozporuplné reakcie Michalovčanov na amerického Santu s kamiónom: Kto mu sadne na kolená?
Zdroj: TASR

Nedávno sme vám priniesli informáciu, že okrem Milukáša nebude chýbať v Michalovciach Santa Claus ani Coca-Cola kamión. Publikovaný článok spustil na našej facebookovej stránke Michalovce24 reakcie rôzneho druhu.

Santa nemá v Michalovciach fanúšikov?

Okrem Mikuláša 4. decembra navštívi dobré deti aj Santa, ktorý príde 7. decembra. O americkom príchode sme informovali v nedávnom článku. Michalovčanka Žaneta nemohla uveriť tomu, že takéto niečo v meste bude. „Neverím, že to mesto schválilo,“ napísala nám. Desiatky komentárov nie je možno zverejniť pre ich obsah. „Sme na Slovensku, tak nech budú v slovenskom štýle. My máme Mikuláša a nie Santu .....je mi z toho zle ako sa opičíme po niekom,“ reagovala Katka. Je potrebné však doplniť, že Mikuláš do Michaloviec príde skôr než Santa.

Zážitok aj pre dospelých

Niektorí berú Santu s Humorom. „Do Mišigenu príde Amerika,“ zažartoval Richard. Michalovčania sa nielen búria, ale aj tešia na to, čo Santa donesie. A mnohí sa nás už pýtajú, kedy to bude.

„Mne je to jedno, čo príde. Hlavne nech príde a niečo donesie. Či to bude Mikuláš, dedo Mráz alebo Santa,“ reagovala Vlasta.

Naša čitateľka Denisa si myslí, že to bude krásny zážitok nielen pre deti, ale aj dospelých, hoci na námestí očakáva kopu ľudí. Celý výťažok z akcie bude venovaný na dobročinné účely jednej vybranej organizácie mesta. Peniaze tak budú využité v prospech tých, ktorí to naozaj potrebujú. Presne 7. decembra o 16:30 na námestie dorazí vo svojom červenom Vianočnom kamióne Santa Claus.

Môže vás zaujímať:

Stromček v Michalovciach rozžiaria v americkom štýle: Okrem Milukáša nebude chýbať Santa Claus ani Coca-Cola kamión

Najkrajšie sviatky roka už čochvíľa: Vieme kedy sa rozsvieti vianočný stromček, mikulášsky program s prekvapením!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM