Jakub Forgács Krimi

Rušná naháňačka v Rožňavskom okrese: Policajti prenasledovali Ford Mondeo!

Na našich cestách bolo rušno. V Rožňavskom okrese totiž došlo na naháňačku. Vodič (39) Fordu podľa slov polície nereagoval na pokyn k zastaveniu, muži zákona ho začali prenasledovať.

Ilustračný obrázok k článku Rušná naháňačka v Rožňavskom okrese: Policajti prenasledovali Ford Mondeo!
Zdroj: TASR

„Vodiča (39) z Nižnej Slanej zadržali dobšinskí policajti v sobotu popoludní v obci Nižná Slaná (okr. Rožňava). Vodič viedol Ford Mondeo v uvedenej obci, pričom na pokyn policajnej hliadky, aby zastavil, nereagoval,“ uviedla košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová so slovami, že policajti vozidlo prenasledovali až do časti Nižnoslanská Baňa, pričom vodič nereagoval ani na zvukové či svetelné znamenie STOP.

„Vodič zastal až pred rodinným domom v Nižnoslanskej Bani, vystúpil z vozidla a pokúsil sa utiecť. V úteku mu však zabránila policajná hliadka. Počas kontroly sa vodič odmietol podrobiť dychovej skúške ako aj lekárskemu vyšetreniu,“ pokračovala hovorkyňa.

Policajti podozrivého muža zadržali a umiestnili do cely policajného zaistenia. „Následne muža (39) rožňavskí dopravní policajti obvinili z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky,“ dodala Mésarová. Obvinenému hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody až na jeden rok.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM