Veronika Ondo-Cholewová Regióny Zo Slovenska

S vianočnou výzdobou začnú v Michalovciach už o pár dní: Tešte sa i na nové prvky

Už o niekoľko dní začnú v Michalovciach s rozmiestňovaním vianočnej výzdoby. Radnica prezradila, že ľudia sa môžu tešiť aj na nové prvky.

Ilustračný obrázok k článku S vianočnou výzdobou začnú v Michalovciach už o pár dní: Tešte sa i na nové prvky
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Z michalovskej radnice nám prezradili, ako to bude s vianočnou výzdobou v centre mesta tento rok. S rozmiestňovaním výzdoby začne naše mesto už o niekoľko dní.

Od pondelka

Od budúceho pondelka sa v Michalovciach začne s prípravou vianočného mestečka. Vianočná výzdoba pešej zóny bude rovnaká ako vlani, ale pribudnú aj nové prvky.

„Niektoré prvky vianočného osvetlenia zostali rozmiestnené na svojom mieste po celý rok. Jedná sa o tie časti výzdoby, ktorá sa umiestňuje naozaj obtiažne, ide o bežnú prax aj v iných mestách, pričom sa samozrejme zohľadňuje to, aby počas bežného roka nijako neprekážala,“ uviedla hovorkyňa primátora a Mestského úradu Michalovce Iveta Palečková.

Ako ďalej pre náš spravodajský portál Michalovce 24 prezradila, s rozmiestňovaním ostatnej vianočnej výzdoby začnú technické služby v pondelok 6. novembra. „Teraz už prebiehajú prípravné práce a kontrola osvetlenia v dielňach,“ dodala I. Palečková.

Aj nové prvky

Okrem tradičných prvkov výzdoby, na ktoré si obyvatelia Michaloviec už zvykli, pribudnú aj nové, ktoré taktiež dotvoria tú pravú atmosféru Vianoc. „Tak ako každý rok, aj teraz pribudnú aj nové prvky,“ informovala I. Palečková. „Jeden z nich – na Námestí slobody – naši obyvatelia určite neprehliadnu,“ prezradila na záver hovorkyňa.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM