Katarína Oravská Od vás

Šalamúnsky nápad radnice vyvolal vlnu reakcií: Fakt krása mať na každom rohu reklamy!

Radnica vymyslela toto: zástavky MHD prenajať podnikateľom, tí ich zrekonštruujú za svoje a za to si tam umiestnia reklamu. Nápad sa rátal aj breznianskym poslancom, preto ho schválili. Prečítajte si pár reakcií Brezňanov!

Ilustračný obrázok k článku Šalamúnsky nápad radnice vyvolal vlnu reakcií: Fakt krása mať na každom rohu reklamy!
Foto: Katarína Oravská

Šalamúnsky nápad radnice o tom, že autobusové zastávky MHD majú dostať nový vzhľad a pritom mestskú kasu to nemá stáť ani euro, vyvolal vlnu reakcií na našej Fanpage. Okrem toho, že ste článok lajkovali, sharevali, ste ho aj komentovali. Niektorým to príde, ako super myšlienka, iní o nej takí presvedčení nie sú.

Podľa Tomáša je to dobrý nápad, v rámci rekonštrukcie by však privítal napríklad rozšírenie cesty pri zastávkach na Švermovej ulici.

„Nepríde mi to ako prevratná myšlienka, však sa tak už obnovili aj lavičky,“ napísala Ania a dodala, že je to ale veľmi dobrý nápad.

„No gratulujem, fakt super riešenie,“ ironicky poznamenal náš čitateľ pod menom Nikto Nič. Ako pokračoval, ako lepšie riešenie sa mu zdá dať zastávky pomaľovať breznianskym umelcom. „Fakt krása mať na každom rohu reklamy, toto nie je šalamúnsky nápad a ani kus estetický, peace,“ dodal.

Podľa Kataríny reklamy nepomôžu, bolo by radšej zviditeľniť odchody spojov. „Ja som pokojne i za graffiti, no pozorný čitateľ si prečítal, že sa hľadá finančný zdroj pre obnovenie zastávok. Každý má rovnakú možnosť zapojiť sa so svojimi ponukami (teda vrátane umelcov),“ myslí si Miriam.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM