Jakub Forgács Hokej

Šatan posilnil realizačný tím. Ramsaymu v reprezentácii pomôže aj Handzuš

Na striedačke Slovenska bude stáť aj Michal Handzuš. Pozrite, koho bude mať na starosti!

Ilustračný obrázok k článku Šatan posilnil realizačný tím. Ramsaymu v reprezentácii pomôže aj Handzuš
8
Galéria
Zdroj: TASR

Tréner slovenskej hokejovej reprezentácie Craig Ramsay privítal na pondelňajšom zraze v Žiline všetkých nominovaných hráčov, ktorí odohrajú dva prípravné zápasy proti Česku 23. augusta v Třinci a o deň neskôr v Žiline. Realizačný tím musel na poslednú chvíľu urobiť dve zmeny, Dávida Skokana nahradil Marek Zagrapan a Ivana Baranku Ladislav Romančík. Na striedačke Slovenska bude stáť aj Michal Handzuš, ktorý bude mať na starosti útočníkov.

„Sme radi, že sme ho prehovorili a pomôže nám. Tak ako bude Ľubo Višňovský mentorovať obrancov, Mišo Handzuš bude mať na starosti útočníkov. Pomoc nám sľúbil na tieto štyri dni, keďže Vlado Országh má povinnosti v Lige majstrov, ale bude to pre chlapcov veľká pomoc. Obaja rozumejú slovenskému i zámorskému štýlu,“ vysvetlil prekvapivú zmenu generálny manažér Miroslav Šatan a dodal: „Miša som musel prehovárať dlhšie ako Ľuba, ale som rád, že sa mi to podarilo. Obaja majú hráčom čo poradiť.“

Handzuš sa k tímu pripojil už na zraze, Višňovský príde neskôr. „Beriem to ako prácu na štyri dni. Vlado musel odísť, takže ma Miro oslovil. Mojou úlohou bude viac menej chalanom prekladať a vysvetľovať, čo bude nový tréner od nich žiadať. Komunikácia je najdôležitejšia,“ uviedol Handzuš.

Michal Handzuš
8
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM