Webnoviny - Svet

Šenková zo SuperStar spolupracuje aj s Müllerom

WEBNOVINY.SK

Foto: tn.nova.cz BRATISLAVA 12. augusta (WEBNOVINY) – Finalistka súťaže Česko Slovenská SuperStar Leona Šenková chystá debutový album, zaspieva si na ňom aj s Richardom Müllerom. Obal nahrávky s názvom Vzorná holka budú tvoriť odvážne fotky speváčky, ktorých autorom je Vlastimil Raška. „Hovorila som, že sa nestratím,“ uviedla Šenková, ktorá sa chce napriek sexi fotkám prezentovať predovšetkým hudbou. „Je to hudobné cédečko, predovšetkým chcem spievať, nie sa vystavovať bez trička a podobne,“ dodala.

Nahrávku talentovanej Češke vytvoril slovenský skladateľ a gitarista kapely Metropolis Jimi Cimbala. „On sám sa mi ponúkol s tým, že ma pozoroval aká som, ako sa vyjadrujem, ako sa správam, čo mám rada, čo ma bolí, bez čoho nemôžem žiť, a to bez toho, aby som o tom vedela. Takže album bude určite o mne, o ľuďoch a o slobodnom živote, o smrti, proste o všetkom, s čím sa v normálnom svete stretávame,“ komentovala. Cimbala taktiež prišiel s nápadom osloviť Müllera na duet so Šenkovou. „Nechala som to plynúť, pretože som bola účastníčkou súťaže a čakala som, až SuperStar skončí, pretože až potom som sa mohla do niečoho pustiť. Som rada, že Richard prikývol,“ dodala.

Názov albumu tiež nie je podľa slov 17-ročnej speváčky náhodný. „Ako maličká som vzorná bola, stála som za maminou sukňou a bez nej nikam. Keď som bola v takom tom období puberty, moje správanie sa úplne otočilo v diabolskú dračicu, nezastaviteľnú a divokú Ievicu. Bola som zviera, až príliš veľké,“ prezradila. „Teraz som so sebou spokojná najviac, nie som ani anjel ani diabol,“ uzavrela.

Informáciu zverejnil spravodajský portál iDNES.cz.

SITA

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM