Tlačové správy

Servis nad zlato

Poznáte to. Nepríjemnosť sa stane presne vtedy, keď sa to najmenej hodí. Nie že by nepríjemná situácia niekedy padla vhod, no sú chvíle, kedy je mrzutosť tou povestnou čerešničkou na torte.

Ilustračný obrázok k článku Servis nad zlato
Zdroj: TASR

Rýchla doba si vyžaduje rýchle riešenia a v čase, kedy informácie hrajú hlavnú úlohu, to platí dvojnásobne. Keď zlyhá vaša externá pamäť v podobe smartfónov, notebookov či iných prenosných zariadení, je tu pre vás renomovaný servis Pôjdeto.

Čo dokáže?

Tím profesionálov Pôjdeto vyrieši možné komplikácie, ktoré môžu nastať pri používaní mobilov, poćítačov, tabletov, ale aj domáceho kina a domácich sietí. S pomocou odborníkov vyriešite všetko, od zručného nalepenia ochranného tvrdeného skla až po bezpečnostný audit vášho zariadenia. Váš čas je drahý a je škoda venovať ho veciam, ktoré môžu spraviť iní lepšie a rýchlejšie. Zverte inštaláciu a nastavenie vašej domácej siete, routeru alebo satelitu do rúk technikom z Pôjdeto.

Kde ich hľadať

Servis zariadení na počkanie a plnú podporu nájdete v Kioskoch Pôjdeto vo veľkých obchodných centrách v Bratislave, Žiline, Trnave a Nitre a tiež v servisných kioskoch Pôjdeto vo viac ako stovke Telekom Centier po celom Slovensku. Opravu a servis väčšiny mobilných zariadení vykonajú certifikovaní technici na počkanie. V prípade nutnosti odošlú zariadenie do servisného centra, kde ho spravidla do štyroch dní opravia a odošlú späť.

Online

Servis Pôjdeto je prístupný aj na webe, bezplatnej telefónnej linke a mejlovej adrese. Pomocou webovej stránky si môžete jednoducho a prehľadne objednať jednu z mnohých ponúkaných služieb, prípadne konzultovať postup opráv. Ak cez odkaz na stránke necháte operátorom vaše číslo, radi vám zavolajú. Vy si za ten čas môžete preštudovať napríklad Blog Pôjdeto, kde nájdete množstvo užitočných rád, tipov a trikov zo sveta IT technológií.

foto: ilustračné

Zdroj: Seocentrum.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM