Tomáš Šuhajda Kultúra

Sexy Humenčanka v hre o najkrajšiu ženu Slovenska: Dlhonohá Andrea sa môže stať Miss Universe! FOTO

17. ročník najprestížnejšej súťaže krásy na Slovensku Miss Universe pozná svoju finálovú zostavu. 12 krásnych žien z rôznych kútov Slovenska. Medzi nimi aj dlhonohá Humenčanka Andrea Behúnová (18), študentka Strednej odbornej školy technickej. Pozrite si fotografie v hlavnej úlohe s touto kráskou!

Ilustračný obrázok k článku Sexy Humenčanka v hre o najkrajšiu ženu Slovenska: Dlhonohá Andrea sa môže stať Miss Universe! FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

Čo vás motivovalo prihlásiť sa, bol to sen už malej Andrey alebo to bolo skôr spontánne rozhodnutie?

Prihlásiť sa do Miss Universe bolo skôr spontánne rozhodnutie. No keď som bola o niečo mladšia, vždy som snívala o tom, že raz budem modelkou a keďže menšie skúsenosti s modelingom už mám, povedala som si, prečo to nevyskúšať… A samozrejme ma ovplyvnili aj rady rodiny či priateľov, že za pokus nič nedám.

Postup do finále Miss Universe je určite veľký úspech, ako reagovali rodina, priatelia či spolužiaci?

Moji najbližší vrátane rodičov najprv o ničom nevedeli. O tom, že som šla na kasting, vedela len moja úžasná sestra. Potom ako to zistili, ostali veľmi prekvapení… Ale ich reakcia a tiež ostatných bola veľmi pozitívna, podporujú ma.

Považujete súťaž za vstupnú bránu do sveta modelingu, vidíte práve v ňom svoju budúcnosť?

Nedá sa povedať, že je to istá vstupná brána, pretože je tu vždy veľká konkurencia, s ktorou človek musí rátať. Ale modeling ma baví, aj keď to nie je práca na celý život. A preto by som chcela pokračovať aj v štúdiu. Uvidíme, čo mi život prinesie.

Čo všetko vás ako finalistku ešte do finále čaká?

Čakajú ma sústredenia, kde spolu s ostatnými finalistkami tvrdo makáme a cvičíme choreografie na finálový večer.

Máte priateľa? Ako to celé vníma on?

Priateľa nemám.

Pociťujete z finálového večera aj obavy, napríklad z prípadnej trémy?

Myslím, že tréma určite príde, lebo to bude moje prvé vystúpenie v televízii. Momentálne ale trému nepociťujem, práve naopak, cítim skôr veľké vzrušenie a chuť podstúpiť všetky tie prípravy.

Aké sú vaše očakávania?

Naučila som sa neočakávať veľa a byť spokojná s tým čo mám, lebo až potom sa môžete dostať do bodu, v ktorom chcete byť. Bolo by však úžasné potvrdiť výrok, že na východnom Slovensku sú tie najkrajšie baby. A ja tam idem v mene všetkých skvelých, spontánnych východniarov :).

Finálový večer je na programe začiatkom marca. Už teraz však môžete podporiť našu krásku a hlasovať za Andreu v tomto internetovom hlasovaní!

Foto: Tibor Koškovský

Sexy Humenčanka v hre o najkrajšiu ženu Slovenska!
14
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM