Michal Demjanovič Správy Regióny

Šialené nápady študentov: Čo sa deje za múrmi internátov?

O tom, že študenti sú maximálne vynaliezaví, ani nemusíme pochybovať. Na internátoch môžete zažiť hocičo. O stereotype nemôže byť ani reči.

Ilustračný obrázok k článku Šialené nápady študentov: Čo sa deje za múrmi internátov?
Zdroj: Dnes24.sk

Fantázii sa medze nekladú a študentský život, hlavne ten mimo školu, si treba spríjemniť najviac, ako sa len dá. Tak ako to urobili obyvatelia internátu Hliny na Žilinskej univerzite. Pozrite sa, ako si vylepšili pobyt na izbách.

Bazén

Mať bazén na izbe je čistý luxus. S nápadom prišli chalani, ktorí rozmýšľali, ako originálne tráviť dlhé večery na izbe. Kúpiť bazén bola ale tá jednoduchšia vec. Zložitejšie ho bolo naplniť vodou a ešte komplikovanejšie vyliať ho. Ako však vravia jeho majitelia, o skvelé zážitky nie je núdza. Aj dievčatá si pochvaľujú.

Skriňa = posteľ

Ľudia dokážu zaspať hocikde. O študentoch to asi platí dvojnásobne. Ale že by skriňa bola až tak pohodlná? Zrejme áno. Aspoň pre jedného, ktorý ju uprednostnil pred svojou posteľou. Ktovie prečo?

Prečítajte si aj: FOTO: Kuriózny svadobný zážitok. Tetušky v krojoch na silných strojoch!

Striptízová tyč

Tou sa mohli svojho času pochváliť chlapci z legendárnej izby číslo 507. Tyč objednali cez internet a na izbu im ju doniesol kuriér. Tzv. „izbovice“ okolo tejto pomôcky museli veru stáť za to.

DJ párty so svetelnými efektami

Na jednej izbe si povedali, že chodenie na párty do klubov ich už nebaví. A tak si ju urobili na izbe. So všetkým čo k tomu patrí. Aj so svetelnou šou.

Jacuzzi

Výrivka Jacuzzi je ideálna pre maximálny oddych a regeneráciu v akomkoľvek čase a prostredí. To pochopili aj chlapci, ktorí prišli s nápadom, ako si ju spraviť aj v prostredí internátov.

Prečítajte si aj: Rozprávkový domček v korunách stromov. Ak chcete, môžete v ňom aj prenocovať

Šialené nápady študentov: Čo sa deje za múrmi internátov?
5
Galéria
Zdroj: zilina.dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM