Futbal Rôzne

Skvelé VIDEO z výšky: Pozrite sa, ako rastie Národný futbalový štadión na Tehelnom poli!

Na výstavbe nového futbalového štadióna sa pracuje každý deň. Ponúkame vám zaujímavé zábery na rastúcu stavbu nasnímané z drona.

Ilustračný obrázok k článku Skvelé VIDEO z výšky: Pozrite sa, ako rastie Národný futbalový štadión na Tehelnom poli!
5
Galéria
Zdroj: ŠK Slovan Bratislava

Budúci Národný futbalový štadión na Tehelnom poli sa dvíha do výšky. Finišujú stavebné práce na všetkých štyroch tribúnach a črtajú sa už aj oblúky, ktoré ich budú spájať. V týchto dňoch montujú aj strešnú krytinu na hlavnej tribúne. Spolu by sa malo na štadión zmestiť viac ako 22 000 divákov.

Prvý zápas v roku 2018

Hoci je výstavba štadióna v miernom sklze, dokončiť by ju mali v budúcom roku. Zaujímavé video zábery vytvorené z drona dávajú nádej, že sa to podarí.

Hrubú stavbu Národného futbalového štadióna realizuje spoločnosť STRABAG Pozemné a inžinierske staviteľstvo s. r. o. Po dokončení hrubého projektu prídu na rad firmy, ktoré nainštalujú ozvučenie, veľkoplošné obrazovky, osvetlenie, zábradlia či bezpečnostné prvky.

Moderný futbalový stánok pre slovenskú reprezentáciu a futbalistov ŠK Slovan Bratislava začali stavať v septembri 2016. Skolaudovaný by mal byť do konca roka 2018. Projekt národného štadióna „zhltne“ sumu vo výške 75 miliónov eur.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM