Rastislav Búgel Hokej Hokej

Skvelý výkon topoľčianskych hokejistov: V play-off porazili Bardejov!

Po dvoch prehrách na ľade Bardejova sa play-off prvej ligy presunulo na topoľčiansky ľad. Žochári sa nedali zahanbiť a doma jasného favorita porazili.

Ilustračný obrázok k článku Skvelý výkon topoľčianskych hokejistov: V play-off porazili Bardejov!
Zdroj: TASR

Topoľčianski hokejisti cestovali po dvoch kolách na ľade víťaza základnej časti za nelichotivého stavu 0:2 na zápasy na domáci štadión. Už v druhom zápase hokejisti predviedli, že nebudú ľahkým súperom a tretí vzájomný zápas to potvrdil.

Topoľčany sa dostali do vedenia už v piatej minúte zásluhou Kluka. O osem minút už vyhrávali dvojgólovým rozdielom, keď sa presadil Bosák a dve minúty neskôr posielal Topoľčany do trojgólového vedenia Káčer (3:0).

Desať minút po začiatku druhého dejstva sa stav opäť menil. Na 4:0 upravoval Záborský. Bardejov znížil zásluhou Kalináča na 4:1 a v tej istej minúte ten istý hráč skóroval znova a upravoval na 4:2.

V poslednej tretine pridali Topoľčany piaty gól zásluhou Palečeka. Víťaz základnej časti sa zmohol už len na korekciu konečného stavu gólom v 48.minúte zásluhou Vaška. Topoľčany tak znížili stav play-off série na 1:2.

HC Topoľčany – HC 46 Bardejov 5:3 (3:0, 1:2, 1:1)

Góly: 5. Kluka, 13. Bosák, 15. Káčer, 30. Záborský, 45. Paleček – 39. Kalináč, 39. Kalináč, 48. Vaško

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM