Monika Földešiová Rôzne

Slabý sexuálny apetít

„Dnes nie, bolí ma hlava.“, tak táto veta už patrí viac do minulosti a je pointou mnohých starších vtipov. Dnes nejeden pár rieši iný problém, slabý sexuálny apetít.

Život podľa diára Musím stihnúť ešte toto a potom letím tam a večer ešte musím prejsť maily a pozrieť si internet. Kariéra, konkurenčný boj, kríza, stres. A ak nechcete vypadnúť z kola von, musíte ešte stihnúť squach s kolegami, kondičný beh a cvičenie vo fitness centre, pretože je to „in“, a ten kto necvičí sa diskvalifikuje v očiach kolegov a… Všetko je pekne v diári, len sex, partnerský sex tam akosi chýba, resp. je len jednou z úloh v diári, ktorú si naplánujete a potom odškrtnete. A potom erotika je všade okolo nás, v reklamách, filmoch, na stránkach časopisov, aspoň doma chcete mať pokoj.

To, že sex, kvalitný sex prináša pocit uvoľnenia a istej slasti už dostatočne nemotivuje, pretože zoskok padákom, paintball, rafting a iné šialenstvá sú iste väčším adrenalínom, po ktorom prichádza uvoľnenie a nakupovanie pre mnohé ženy je tou najväčšou slasťou.

Aj veľa harmónie škodí Sex potrebuje vášeň a tú nezabíja iba stres, ale aj priveľa organizovanej harmónie. Dnes si moderné páry budujú svet plný dostatku bez akýchkoľvek trecích plôch a vzťah, ktorý je skôr súrodenecký či priateľský, príliš neutrálny, ktorý vyhovuje ich kariére, ktorý ich nezaťažuje, pri ktorom dokážu plniť všetky tie nalinkované úlohy. Nuž tento „bezpečný“ vzťah určite nepraje vášni.

Preškrtajte svoj diár. Vyhoďte posilňovňu a radšej si odpočiňte len tak doma pred televízorom. Na víkend nič neplánujte a naordinujte si nudu. Jednoducho, spomaľte tempo a nechajte sa unášať len svojimi myšlienkami. Budete prekvapení, koľko energie zrazu budete cítiť a možno prídu aj nejaké tie erotické nápady.

Zdroj: www.styl24.sk

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM