Nina Táborská Kultúra

Sloboda zvierat predstavila nový kalendár. Útulkové stálice sú hlavnými hviezdami na budúci rok

Sloboda zvierat ani tento rok neporušila milú tradíciu a opäť predstavila charitatívny kalendár, ako inak plný fotiek zvierat a príbehov so šťastným koncom. Hlavnými postavami sú obyvatelia útulku a známe osobnosti. Výťažok z predaja poputuje na pomoc štvornohým priateľom.

Ilustračný obrázok k článku Sloboda zvierat predstavila nový kalendár. Útulkové stálice sú hlavnými hviezdami na budúci rok
Foto: Nina Táborská / Zdroj: Dnes24.sk

Charitatívny kalendár sa stal už peknou tradíciou, ktorá plní hneď niekoľko zmysluplných cieľov: pomáha zvieratám, dáva do pozornosti dôležité celospoločenské témy ochrany zvierat a pravdaže teší ľudí.

Jeho vznik podporili tradične osobnosti verejného života, ktoré sa rozhodli pomôcť. Medzi nimi napríklad Eňa Vacvalová, Adela Banášová, Oľga Feldeková, Diana Mórová, Jana Pištejová a ďalšie.

Ako Bratislava24. informovala predsedníčka Slobody zvierat Pavlína Dugovičová, „tento rok sa kalendár zameral na útulkové stálice – psíkov a mačičky, ktoré hľadali svoj domov 3 a viac rokov. V týchto dňoch, keď sme kalendár slávnostne pokrstili, už väčšina z nich zažíva šťastné chvíle v nových rodinách.“

Výťažok z predaja opäť poputuje na pomoc zvieratám v útulkoch.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM