Erik Bojničan Krimi

Slovenský taxík havaroval v Rakúsku: Dve ženy sa ťažko zranili

Slovenský taxík s troma cestujúcimi havaroval v okrese Neusiedl am See v Rakúsku. Taxikárka a jedna z cestujúcich utrpeli ťažké zranenia.

Ilustračný obrázok k článku Slovenský taxík havaroval v Rakúsku: Dve ženy sa ťažko zranili
Zdroj: TASR

Slovenský taxík s troma cestujúcimi havaroval dnes skoro ráno neďaleko obce Potzneusiedl v okrese Neusiedl am See v Rakúsku. Taxikárka a jedna z cestujúcich utrpeli ťažké zranenia, ďalší spolucestujúci sa zranil ľahšie. S odvolaním sa na vyhlásenie rakúskej polície o tom informovala agentúra APA.

Zranené ženy letecky previezli vrtuľníkom do nemocnice vo Viedni. Nehoda sa stala dnes ráno okolo 4.30 h na diaľnici A6 neďaleko hraníc so Slovenskom po tom, ako taxík zišiel z cesty a prevrátil sa.

Šesťdesiatročná taxikárka s dvoma klientmi vo vozidle – 51-ročnou ženou a 31-ročným mužom – smerovala do Viedne. Z doposiaľ neznámych príčin sa auto zrútilo do priekopy, kde sa dvakrát prevrátilo a ostalo na kolesách. Obe ťažko zranené ženy ostali zakliesnené v aute, neskôr ich letecky previezli do Viedne. Muža s ľahšími zraneniami previezli sanitkou do nemocnice v Kittsee.

Diaľnica A6 bola na danom úseku smerom do Viedne v dôsledku nehody asi hodinu uzatvorená, uviedla polícia. Na mieste nehody zasahovali štyri sanitky a dve hasičské jednotky.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM