Monika Vengrínová Krimi

Smrteľná dopravná nehoda: Pozrite FOTO a ak ste nehodu videli, volajte políciu

Polícia hľadá prípadných svedkov dopravnej nehody medzi osobným autom a motorkou, pri ktorej motorkár narazil do prednej časti auta. Zraneniam na mieste podľahol.

Ilustračný obrázok k článku Smrteľná dopravná nehoda: Pozrite FOTO a ak ste nehodu videli, volajte políciu
Zdroj: Policajný zbor SR

„Vodička osobného auta Mercedes Benz A 170 jazdila v smere od mesta Podolínec a v uvedenej križovatke odbočovala vľavo smerom na obec Holumnica. V tom čase išiel v protismere po hlavnej ceste motocykel Kawasaki, ktorý narazil do pravej prednej časti odbočujúceho osobného auta,“ informoval Daniel Džobanik, hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove a dodal, že vodič motocykla utrpel ťažké zranenia, ktorým na mieste podľahol.

Ako hovorca uviedol, k nehode došlo 5.októbra v čase okolo 15:00 hodiny na križovatke ciest I/77, III/541006 a III/533008 v mieste zvanom Toporčík, v okrese Kežmarok.

„Vzhľadom k objektívnemu prešetreniu nehody žiadame prípadných svedkov, aby v prípade akýchkoľvek informácií k udalosti kontaktovali políciu,“ vyzýva Džobanik. Urobiť tak môžu buď osobne na Okresnom dopravnom inšpektoráte OR PZ v Kežmarku na ul. Nižná brána 6, na tel. čísle 0961 81 3510, prípadne na známom tel. čísle 158 alebo na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Smrteľná dopravná nehoda
3
Galéria
Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM