Krimi

Smutná tragédia, ktorá sa odohrala v našom meste: S takouto žiadosťou sa policajti obracajú na ľudí!

V Spišskej Novej Vsi došlo k dopravnej nehode medzi liazkou a cyklistom. Cyklista bohužiaľ na následky zranení v nemocnici skonal. Muži zákona sa na ľudí obracajú so žiadosťou.

Ilustračný obrázok k článku Smutná tragédia, ktorá sa odohrala v našom meste: S takouto žiadosťou sa policajti obracajú na ľudí!
Zdroj: Dnes24.sk

Nedávno sme vás informovali o dopravnej nehode v Spišskej Novej Vsi, ktorá sa stala začiatkom júna. Cyklista žiaľ nešťastie neprežil.

Ako uvádzajú muži zákona zo záverov lekárskej správy poškodený utrpel ťažké zranenia a to polytraumu, krainocerebrálne poranenie, kvantitatívnu poruchu vedomia — kómu a otvorené poranenie ľavej dolnej končatiny, ktorým neskôr v nemocnici podľahol.

Polícia teraz žiada občanov, ktorí sa v čase od 8.15 pohybovali okolo miesta dopravnej nehody a videli, ako k dopravnej nehode došlo, alebo majú akékoľvek informácie o tejto dopravnej nehode, aby ich poskytli na bezplatnom telefónnom čísle 158, alebo na ktoromkoľvek útvare policajného zboru, prípadne na Odbore kriminálnej polície OR PZ v Spišskej Novej Vsi, ktorý nehodu vyšetruje.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM