Barbara Dallosová Rôzne

So zatúlanými psíkmi sa v Žiari a okolí roztrhlo vrece: Tentoraz zmizla len trojmesačná Zoyka!

Za niekoľko upynulých dní sa v našom meste a blízkom okolí stratil už tretí psík. Z predošlých dvoch príbehov mal jeden šťastný a jeden nesmierne smutný koniec. Tentoraz sa hľadá drobnučké šteniatko...

Ilustračný obrázok k článku So zatúlanými psíkmi sa v Žiari a okolí roztrhlo vrece: Tentoraz zmizla len trojmesačná Zoyka!
Zdroj: Dnes24.sk

Dva príbehy, dva konce

Približne pred týždňom prosili o pomoc majitelia plachej sučky Kesy. Kesy bola žiaľ jeden z prípadov bez šťastného konca. Keď sa zatúlaný psík našiel, už mu nebolo pomoci.

Len pred niekoľkými dňami narobil svojim majteľom vrásky Foxík. Psík patril účastníkom dopravnej nehody, ktorá sa stala na hlavnom ťahu Žiarom. Pri havárii sa vyplašil a rozbehol sa smerom do žiarskeho Parku Štefana Moysesa. Foxíkove dobrodružstvo našťastie skončilo dobre a dnes už doma pri svojich majiteľoch.

Zoya vbehla do kríkov

V meste a okolí sa hľadá ďalší domáci miláčik. Sučka Zoya sa svojim majiteľom stratila z dohľadu v pondelok (14.9.) pri obci Lutila pod horou. Len trojmesačné šteniatko rasy lhasa apso má srsť medovej farby a vysoké je približne 20 centimetrov. Počúva na meno Zoya alebo Zoyka.

,,Nevieme, ktorým smerom sa uberala, ale odhadujeme, že to mohla byť Lutila, záhradky okolo lutilského potoka, Žiar nad Hronom až na Starú Kremničku, nakoľko vbehla do kríkov a už sa nenašla," opisuje incident majiteľka Miriam.

Ak ste stratené šteniatko niekde videli, kontaktujte majiteľku na telefónnom čísle 0905 714 216.

Šteniatko do dvoch dlaní: Nevideli ste malú Zoyu?
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM