Aktualizované Krimi

Šok na Záhorí: Polícia objasnila prípad vraždy mladej ženy v Rohožníku

Polícia v nočných hodinách našla v jednom z bytov v obci Rohožník v okrese Malacky nevládne telo 21–ročnej ženy, ktorá mala na tele viaceré bodné rany.

Ilustračný obrázok k článku Šok na Záhorí: Polícia objasnila prípad vraždy mladej ženy v Rohožníku
Zdroj: TASR

Polícia objasnila prípad vraždy v obci Rohožník v okrese Malacky, kde v nočných hodinách našla v jednom z bytov nevládne telo 21–ročnej ženy, ktorá mala na tele viaceré bodné rany. V byte sa nachádzala aj zranená 53-ročná žena, matka dievčiny.

Policajný vyšetrovateľ už obvinil z obzvlášť závažného zločinu vraždy a z pokusu o vraždu 24-ročného Richarda z okresu Malacky. V prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na 20 až 25 rokov. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Lucia Mihalíková.

Čítajte aj: V odstavenom aute na R1 našli vodiča s prestrelenou hlavou. Spáchal samovraždu?

Polícia v priestoroch bytu v Rohožníku zaistila aj zbraň, ktorou mali byť tieto skutky spáchané. Pre ďalšie vyšetrovanie bola zbraň zaslaná na kriminalistickú expertízu. Na základe previerky a analýzy získaných informácií začali policajti pátrať po podozrivom mužovi.

„Pátracia akcia bola v priebehu pár hodín úspešne ukončená. Vo vojenských lesoch na Záhorí bol na osobnej slobode obmedzený 24-ročný muž, ktorý bol následne eskortovaný na príslušný útvar Policajného zboru,“ uviedla Mihalíková.

Muža polícia vypátrala vo vojenských lesoch medzi Plaveckým Mikulášom a Lakšárskou Novou Vsou, miestnou časťou Mikulášov.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM