Lucia Lauková Kultúra

Speváčka z Nitry vydala singel: Pieseň venovala svojmu priateľovi do neba, VIDEO

Speváčka z Nitry vložila do svojej novej piesne silný príbeh. Venovala ju svojmu priateľovi, ktorý už nemôže byť pri nej.

Ilustračný obrázok k článku Speváčka z Nitry vydala singel: Pieseň venovala svojmu priateľovi do neba, VIDEO
2
Galéria

Speváčka Danica Matuščínová z Nitry vydala svoju autorskú prvotinu. Duet naspievala so spevákom Robom Šimkom. Pieseň nesie názov Ako Malí a je venovaná jej priateľovi Braňovi Ondríkovi, ktorý už nie je medzi nami.

„Je to moja prvá pesnička, ktorú mi spravil Robo Šimko, známy zo speváckej súťaže Superstar,“ napísala nám speváčka, ktorá si hovorí Dany M.

Ako vysvetlila prezývka vznikla narýchlo pred vystúpením s kapelou. „Keďže som dovtedy nad tým neuvažovala dali sme hlavy dokopy a môj teraz už nebohý partner a gitarista Braňo Ondrík vymyslel práve Dany M a odvtedy mi to "prischlo“," dodala speváčka.

Pieseň vydala speváčka spolu s videoklipom. „Je o našom spoločnom priateľovi a mojom partnerovi, ktorý už nie je medzi nami,“ dodala speváčka.

Kto je Dany M

Danica spieva od ôsmich rokov. Začínala v ZUŠ v Nitre a v štúdiu pokračovala na Konzervatóriu v Bratislave. Za sebou má pôsobenie v rôznych formáciách. Posledné roky vystupuje v akustickej zostave s hudobníkmi v zložení perkusie- Martin Ševčík, gitara- Roman Hlinka. Počuť ich môžete v podnikoch a baroch v Nitre a v okolitých mestách, ale aj na firemných akciách a v auguste ich čaká festival na Kysuciach.

Foto: ilustračné

Zdroj: YouTube.com
Speváčka z Nitry vydala singel: Pieseň venovala svojmu priateľavi do neba, VIDEO
2
Galéria
Zdroj: Danica Matuščínová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM