Erik Bojničan Hádzaná

Sporta Hlohovec sa chystá na novú sezónu: Čaká ju viacero zahraničných súperov

Leto je síce v plnom prúde, no hlohovská Sporta sa už naplno koncentruje na novú sezónu. V príprave ju čakajú viacerí zaujímaví súperi zo zahraničia.

Ilustračný obrázok k článku Sporta Hlohovec sa chystá na novú sezónu: Čaká ju viacero zahraničných súperov
Foto: Róbert Jakubička

Uplynulá sezóna je minulosťou a Sporta Hlohovec sa chystá na nový ročník. Fanúšikovia sa počas neho môžu tešiť na zaujímavé novinky.

Hráči Sporty už naplno zarezávajú. Ako prezradil klub na svojej stránke, pripravujú sa predovšetkým v Hlohovci a využívajú štadión Slovana, ihrisko v Petre, Zámockú záhradu, vlastnú halu či posilňovňu.

Už v utorok 25. júla odštartuje aj séria prípravných zápasov, ktorých si podľa informácií Sporty zvolil domáci tréner deväť. Ako uvádza klub, v rámci kempu sa naši stretnú s Modrou už v utorok 25. júla o 18.00 hod. na domácej palubovke, ostatné duely sa odohrajú na ihriskách súperov.

"Do konca prípravy sme zvolili turnaj v Zubří, kde bude okrem domáceho celku pôsobiť aj Balmazujváros a nejaký nemecký celok. V ďalšej príprave sa stretneme s Linzom, dvakrát s Westom Viedeň a ďalším súperom. Ide o deväť prípravných zápasov, predsa len, máme opäť nové mužstvo, tak som zvolil viac tréningov. Keď „nabúchame“ kondíciu, potom sa budeme venovať herným činnostiam,“ povedal pre stránku klubu k súperom tréner Martin Lipták.

V 1. kole Slovnaft handball extraligy, ktoré je na programe počas víkendu 2. – 3. septembra 2017, čaká na Sportu Hlohovec vicešampión HKM Šaľa. Hrať budú naši na súperovom ihrisku.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM