Erik Bojničan Hádzaná

Sporta po najtesnejšom víťazstve s postupovým mečbalom: Finále na dosah!

Plná hala, skandujúci fanúšikovia a úžasný súboj dvoch rivalov. Taký bol zápas, ktorý priniesol druhé víťazstvo našich hádzanárov. Vytúžené finále je na dosah, o všetkom môže Sporta rozhodnúť už v najbližšom zápase!

Ilustračný obrázok k článku Sporta po najtesnejšom víťazstve s postupovým mečbalom: Finále na dosah!
Zdroj: TASR

Hráči Sporty sú zatiaľ v semifinálovej sérii proti Agru Topoľčany bez prehry a na zápasy vedú už 2:0. V prvom zápase sa odohrala dráma hodná ligy majstrov, kedy po nerozhodnom výsledku prišla na rad sedmičková lotéria. V nich Žernovič vychytal Polakoviča a J. Briatku a po poslednej sedmičke Hlohovčana Zaťka prepukla radosť našich.

Vyrovnanosť mužstiev sa ukázala aj v druhom zápase. Hra sa presúvala od jednej brány k druhej a ani jednému z mužstiev sa nedarilo súperovi gólovo odskočiť. Hlohovčanom sa nakoniec pred koncom zápasu podarilo udržať najtesnejšie vedenie a po výsledku 23:22 prepukla radosť z postupového mečbalu.

Ten môžu naši hádzanári premeniť už v sobotnom zápase, ktorý je na programe o 18:00 na palubovke Topoľčian. Na zápas sa opäť chystá aj autobus s hlohovskými fanúšikmi, motivácia našim teda rozhodne chýbať nebude.

Foto: ilustračné

Zdroj: HC SPORTA Hlohovec
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM