Erik Bojničan Šport

Športový sviatok v Hlohovci: Tuhý boj o miestenku na majstrovstvá sveta, v kádri Slovenska aj hráč Sporty!

Hneď dva kvalifikačné zápasy o postup na majstrovstvá sveta v hádzanej sa odohrajú v Hlohovci. Kedy si môžete vychutnať športový sviatok?

Ilustračný obrázok k článku Športový sviatok v Hlohovci: Tuhý boj o miestenku na majstrovstvá sveta, v kádri Slovenska aj hráč Sporty!
Zdroj: TASR

Hlohovec čaká ozajstný športový sviatok. V Športovej hale v našom meste sa odohrajú hneď dva januárové zápasy kvalifikácie MS 2017. Trénera Martina Liptáka teda čaká domáce prostredie známe skvelými fanúšikmi. Pre Hlohovčanov je spestrením, že do kádra tréner povolal aj spojku Ľubomíra Ďuriša z domáceho klubu HC Sporta Hlohovec, ktorý zvíťazil v našej ankete o najsexi hádzanára Sporty.

Slovákov čaká na začiatku roka vyvrcholenie prvej fázy eliminácie – najskôr dvojzápas s Litvou (7. januára vonku a 9. januára doma), potom domáci duel s Bosnou a Hercegovinou (13. januára) a na záver vystúpenie v kosovskej Prištine (17. januára). V tabuľke 1. skupiny sú momentálne na tretej priečke, do baráže o MS postúpi iba jej víťaz. Zraz hráčov je 3. januára v Hlohovci, kde slovenský tím odohrá obe domáce stretnutia.

Nominácia hádzanárov SR na januárové zápasy kvalifikácie MS:

  • Brankári: Richard Štochl (Rhein-Neckar Löwen/Nem.), Teodor Paul (Balmazújváro­si/Maď.)
  • Pivoti: Martin Slaninka (TSG Ludwigshafen-Friesenheim/Nem.), Peter Dudáš (Alpla HC Hard/Rak.), Michal Kopčo, Andrej Petro (obaja Tatran Prešov), Tomáš Adamčík (HK Agro Topoľčany)
  • Krídla: Martin Straňovský (HC Erlangen/Nem.), Tomáš Urban (Eisenach/Nem.), Miroslav Volentics (TuS Ferndorf/Nem.), Radoslav Antl (Tatran Prešov)
  • Spojky: Csaba Szücs ml. (Hannover-Burgdorf/Nem.), Gabriel Vadkerti (Csurgói/Maď.), Patrik Hruščák (Eisenach/Nem.), Radovan Pekár, Lukáš Urban, Dominik Krok (všetci Tatran Prešov), Ľubomír Ďuriš (HC Sporta Hlohovec)

Môže vás zaujímať:

Fanúšičky v Hlohovci rozhodli: Pozrite si TOP 3 najsexi hádzanárov Sporty

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM