Prokop Slováček Zo Slovenska

STALO SA NA SLOVENSKU: Nielen po smrti mediálnej hviezdy nás zamrazilo

Žiadna uhorková sezóna. Na Slovensku sa toho za uplynulý týždeň dialo viac ako dosť. A nielen tam.

Ilustračný obrázok k článku STALO SA NA SLOVENSKU: Nielen po smrti mediálnej hviezdy nás zamrazilo
Zdroj: internet

Vojaci v nemocnici

Zo 195 absolventov základného výcviku vo výcvikovom prápore v Martine malo po konzumácii stravy a nápojov problémy 85 z nich. Ocitli sa v nemocnici. Odborníci najprv zistili že tráviace problémy a horúčku určite nespôsobila salmonelóza. Potom vylúčili aj ďalšiu príčinu – bakteriálnu infekciu. V nemocnici musel ostať už len jeden vojak, ostatným sa výrazne polepšilo.

Mrazy prišli už v lete

Noc zo štvrtka (11.8.) na piatok (12.8.) bola mimoriadne studená. Na juhozápade padali rekordy minimálnej nočnej teploty, na horách mrzlo. Chvalabohu, bude sa otepľovať.

Vrtuľník tankoval na pumpe

Najprv sa správa objavila na našom webe brezno.dnes24.sk a potom obletela všetky slovenské médiá. Na benzínovej pumpe pri Brezne sa totiž objavil nezvyčajný zákazník. Tankovať prišiel vrtuľník.

Kleopatra z Turca zomrela

Martinu Chovancovú (†34) alias Kleopatru z Turca pozná Slovensko niekoľko rokov najmä ako tvár reality šou. Šokujúcu správu o úmrtí zverejnil jej kamarát. S najväčšou pravdepodobnosťou ju zabil alkohol.

Regionálna politička ako súčasť mafie?

Polícia obvinila šéfku vládnej strany Most-Híd v Gabčíkove z účasti na podvodoch za pol milióna eur! Mala byť súčasťou obávaného gangu sátorovcov.

Olympiáda – máme dve medaily

Síce sa to nestalo na Slovensku, ale v Riu, ale práve tam sa minulý týždeň upierali oči všetkých športových fanúšikov. A bolo sa na čo pozerať. Najprv získal medailu vodný slalomár Matej Beňuš, potom nám náladu ešte vylepšili bratranci Škantárovci.

AJ O TOMTO SME PÍSALI:

Zosunutý most v Tatrách opravujú. Príčiny sú neznáme, termín dokončenia tiež

Trestný súd v Pezinku poslal Róberta O. na doživotie

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM