Monika Vengrínová Hokej

Stávka v HK Poprad: Ak v piatok príde viac ako 1800 divákov, ďalší zápas bude za cent

HK Poprad sa rozhodol riešiť preriedené rady fanúšikov na svojich domácich zápasoch. Prilákať ich chce stávkou o počte divákov na tribúnach počas piatkového zápasu Kamzíkov s MHC Mountfield Martin.

Ilustračný obrázok k článku Stávka v HK Poprad: Ak v piatok príde viac ako 1800 divákov, ďalší zápas bude za cent
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

Ak si na domáci duel HK Poprad – MHC Mountfield, ktorý sa bude hrať už tento piatok 17. októbra o 17.00 hodine na Zimnom štadióne mesta Poprad, nájde cestu do hľadiska viac ako 1 800 priaznivcov popradského hokeja, klub garantuje každému fanúšikovi lístok za 1 cent na nasledujúci zápas. Tým bude meranie síl s juniorkou Slovenska, ktoré sa uskutoční vo štvrtok 23. októbra o 17.00 hodine v Poprade. Postačí na to preukázanie sa vstupenkou zo zápasu Popradu s Martinom na pokladni zimného štadióna.

Zvýhodneného vstupného sa fanúšikovia dočkajú i na šláger 16. kola Tipsport extraligy. V piatok 24. októbra sa uskutoční v poradí už 151. východos­lovenské derby medzi Popradom a Košicami. Vstupenku za cenu 2 eurá dostane každý divák, ktorý sa na pokladni preukáže jednocentovou vstupenkou zo zápasu HK Poprad – HK Orange 20.

Príďte podporiť HK Poprad v boji o špicu extraligovej tabuľky a získajte tak vstupenky na nasledujúce domáce zápasy za zvýhodnené ceny!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM