Katarína Oravská Regióny

Stromček v Brezne rozžiaria v americkom štýle: Nebude chýbať Santa Claus ani Coca-Cola kamión

K pravej vianočnej atmosfére v meste chýba už len rozžiarený vianončný stromček. Tento rok ho rozsvietia v americkom štýle. Túto dôležitú úlohu bude mať v rukách Santa Claus, ktorého privezie dokonca Coca-Cola kamión. Výťažok z predaja suvenírov bude venovaný na dobročínné aktivity v našom meste.

Ilustračný obrázok k článku Stromček v Brezne rozžiaria v americkom štýle: Nebude chýbať Santa Claus ani Coca-Cola kamión
Foto: Katarína Oravská

Najmä malí Brezňania sa už môžu začať naplno tešiť! Vianočnú atmosféru v meste doslova už za pár chvíľ dokonale dokreslí rozsvietený vianočný stromček. S príchodom Santa Clausa sa rozžiari nielen stromček, ale aj očká našich najmenších.

Tradičné rozsvietenie stromčeka na námestí prebehne v utorok 9. decembra o 16 tej hodine a rozsvieti ho Santa Claus, ktorého privezie Coca-Cola kamión. Asistovať mu bude Mikuláš. „Počas podujatia sa budú predávať vybrané suveníry a výťažok bude venovaný zo strany spoločnosti na podporu dobročinných aktivít v našom meste,“ priblížila vedúca kancelárie primátora Dana Kmeťová. Symbolický šek odovzdá po ukončení predaja moderátor akcie.

Súčasťou programu je okrem iného aj špeciálny tanec pre deti sprevádzajúci pieseň Vianoce už prišli. „Detičky majú možnosť naučiť sa choreografiu od Santových pomocníkov – vianočných škriatkov. Záver celej akcie je plánovaný na 18 tu hodinu, keď sa návštevníci so Santom rozlúčia a odprevadia ho na cestu do ďalšieho mesta, aby mohol rozdávať vianočnú atmosféru a radosť ďalej,“ dodala Kmeťová.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM