Kultúra

Stromček v Michalovciach rozžiaria v americkom štýle: Okrem Milukáša nebude chýbať Santa Claus ani Coca-Cola kamión

K pravej vianočnej atmosfére v meste chýba už len rozžiarený vianončný stromček. Michalovce privítajú nielen Mikuláša, ale aj Santa Clausa.

Ilustračný obrázok k článku Stromček v Michalovciach rozžiaria v americkom štýle: Okrem Milukáša nebude chýbať Santa Claus ani Coca-Cola kamión
Zdroj: TASR

Najmä malí Michalovčania sa už môžu začať naplno tešiť! Vianočnú atmosféru v meste doslova už za pár chvíľ dokonale dokreslí rozsvietený vianočný stromček. S príchodom Mikuláša sa rozžiari nielen stromček, ale aj očká našich najmenších. Okrem Milukáša príde aj Santa Claus.

Vianočné prekvapenia

Tohtoročný vianočný stromček bude stáť na svojom tradičnom mieste. Osadia ho 4. decembra v poludňajších hodinách. „Vianočný stromček a celá vianočná výzdoba sa v našom meste rozsvieti 4. decembra o 17. hodine,“ informovala hovorkyňa mesta Iveta Palečková.

„Rozsvietenie stromčeka bude spojené aj s príchodom Mikuláša a vianočným programom, ktorý bude prebiehať na tribúne pri mestskom úrade,“ uviedla hovorkyňa.

O prekvapeniach, ktoré vás s vianočmý mestečkom čakajú sa môžete dočítať tu

Santovi na kolenách

O pár dní nebude chýbať ani vianočný americký kamión so Santom, ktorý mnohí milujú. Na námestie dorazí 7. decembra o 16:00. „Spoločne sa všetci naučíme špeciálny Vianočný tanec, ktorý si potom aj so Santom spoločne zatancujeme. Celý výťažok z akcie bude venovaný na dobročinné účely jednej vybranej organizácie navštíveného mesta,“ uvádza na svojej stránke spoločnosť. Peniaze tak budú využité v prospech tých, ktorí to naozaj potrebujú. Presne o 16:30 na námestie dorazí vo svojom červenom Vianočnom kamióne Santa Claus.

„Na pamiatku sa môžete odfotiť s niektorým z jeho škriatkov a tí odvážnejší môžu ísť navštíviť priamo Santa Clausa v jeho izbičke.“

Keď sa posadíte na jeho kolená a pošepkáte svoje želanie , stačí už len jeden úsmev do objektívu a potom môžete na pódiu Santovi zarecitovať peknú básničku.

Foto: ilustračné

Môže vás zaujímať:

Najkrajšie sviatky sa už blížia: Prvé info o voňavých vianočných trhoch

Najkrajšie sviatky roka už čochvíľa: Vieme kedy sa rozsvieti vianočný stromček, mikulášsky program s prekvapením!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM