Erik Bojničan Hádzaná

Súboj titánov v Hlohovci: Atmosféra už hustne, do finále ostáva už len pár chvíľ!

Slovenský pohár v hádzanej mužov v znamení súboja titánov. Stretnú sa v súčasnosti dva najlepšie kluby, ktoré je možné vidieť na palubovkách.

Ilustračný obrázok k článku Súboj titánov v Hlohovci: Atmosféra už hustne, do finále ostáva už len pár chvíľ!
Foto: Róbert Jakubička

Rozprávkovú jazdu Sporty Hlohovec v uplynulom ligovom ročníku dokázal zastaviť až v samotnom finále rival z Prešova. Dva najúspešnejšie kluby ostatných rokov, ktoré by sme mohli nazvať titánmi slovenskej hádzanej sa stretnú aj v tomto ročníku vo finále, tentokrát si to však rozdajú o inú trofej – Slovenský pohár.

Zápas, ktorý sa koná v stredu, 27. januára o 18:00 v Športovej hale na Zábraní v Hlohovci bude mať určite divákom čo ponúknuť, keďže aj tento rok sú ambície klubov podobné, ako v minulých rokoch. Prešovčania síce predvádzajú v lige dobré výkony, no ani Hlohovec za nimi nezaostáva. Navyše, Tatran si istotne pamätá, aká dokáže byť pôda v hale na Zábraní horúca ešte z minulého ročníka, keď dokázala Sporta prerušiť jeho víťaznú šnúru, ktorá sa zdala byť bez konca.

Keď si k tomu všetkému prirátame skvelých fanúšikov domácej Sporty, ktorí sú známi tým, že dokážu vytvoriť výbornú atmosféru, určite sa bude na čo tešiť!

Môže vás zaujímať:

Iskrivá atmosféra a napínavé momenty: Medzinárodný turnaj v Hlohovci pozná víťaza

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM