Barbara Dallosová Rôzne

Svadobčania sa pozreli na pódium a všetci ruky hore: TOTO pôvodne nebolo v pláne :) VIDEO

Svadobná veselica bola v plnom prúde, keď sa zraky hostí začali upierať na pódium. O hudobnú produkciu sa totiž odrazu nestarali muzikanti...

Ilustračný obrázok k článku Svadobčania sa pozreli na pódium a všetci ruky hore: TOTO pôvodne nebolo v pláne :) VIDEO
Zdroj: Dnes24.sk

Kameraman Martin Kopál a fotograf Marian Holub majú za sebou už nemálo spločných akcií. Dvoch mladých Štiavničanov spája práca a neraz sa stretnú i na svadbe.

Posledná veselka, ktorú prišli Martin a Marián zvečňovať, bola poriadne odviazaná. Najlepšie momenty sú tie, ktoré nečakáte, a práve na to stavili i oni. Odrazu sa totiž ocitli na pódiu a roztancovaný dav si vychutnali z pohľadu hudobníkov. Kameraman a fotograf za klávesami si okamžite získali pozornosť svadobčanov.

,,Od rána sme s Majom sršali dobrou náladou a zábava bola natoľko uvoľnená, že sme si povedali, že spravíme takéto uletené videjko. Pôvodný plán bol taký, že si len natočíme ako tam „hráme“ za klávesami, nakoniec to ale hudobníčka vyhlásila do mikrofónu a riadne sa to rozbehlo. Dostalo sa to až do takého štádia čo sme načakali, ale bolo to o to veselšie," opisuje Martin simulované vystúpenie na vypnutých klávesoch.

Nešlo si nevšimnúť, že novoobjavení hudobníci si dali záležať i na kostýmoch. Na otázku, či je folklórny outfit ich bežným pracovným úborom, Martin reagoval so smiechom: ,,Nie, to sme ukradli starejšiemu, ktorý o tom síce nevedel, ale s ním sme tiež kamoši a to bolo prvé, čo nám prišlo pod ruku. Tak to sme si dali na seba a šli sme na to. Bolo to celé spontánne."

Pozrite si bláznivé svadobné VIDEO v našej galérii.

Môže vás zaujímať:

Žiarsky fotograf Marek (27): Snúbencov nacvakám kde chcú, niektoré lokality sú ale super!

Žiarsky fotograf Vlado (28) si trúfol na akty: Čo je podľa neho najťažšie na snímaní nahého tela? FOTO

DJ Weisko (23): Na svoje prvé hranie nikdy nezabudnem, myslel som si, že si robia srandu :)

Žiarska DJ-ka Sofia (18) otvorene: Som nočná sova, len hudba ma vie takto nakopnúť

Fotograf a kameraman sa pódia nezľakli :)
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM