Svet o Slovensku

SVET O SLOVENSKU: Adriana Sklenaříková šíri skvelú povesť nášho piva

Má najdlhšie nohy na svete, nízke sebavedomie a stále túži po dieťati – slávna topmodelka žijúca vo Francúzsku sa nechala vyspovedať v úprimnom rozhovore.

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Adriana Sklenaříková šíri skvelú povesť nášho piva
10
Galéria
Zdroj: Facebook Adriana Sklenarikova

Je to bezpochyby jedna z najslávnejších a najsympatickejších slovenských krások a to v celosvetovom meradle. Adrianu vo Francúzsku oslovujú priezviskom po bývalom manželovi Karambeu, aj keď prekvapivo priznáva, že ona sama sa tak nepredstavuje a je to len jej umelecké meno.

V rozhovore pre belgický portál Dh.be prezrádza aj dôverné detaily zo svojho života a srdečne vychvaľuje slovenské pivo.

Je to pivárka?

Zlatý chmeľový mok zvyčajne nebýva obľúbeným nápojom modeliek, ale Adriana vie prekvapiť. „Ochutnáte naše belgické pivá?“ spýtal sa jej novinár Dh.be a dostal odpoveď, ktorú isto nečakal:

„Pozor, pretože ja som Slovenka a naše pivo je najlepšie! (smiech) Možno máte lepšie hranolky, ale ak príde na pivo, nemôžete nás poraziť! Slovenské pivo – to je niečo!,“ vyhlásila krásna Adriana.

Vzhľadom na jej popularitu vo frankofónnych krajinách to je bezpochyby vynikajúca reklama pre slovenských pivárov. Topmodelka a moderátorka oslávila už 45 rokov a stále dostáva otázky, ako to robí, že vyzerá tak očarujúco.

„Aj ja sa to občas pýtam sama seba…Príroda bola ku mne štedrá, maximálne som využila svoju fyzickú stránku a založila som na nej svoju kariéru. Som si však vedomá, že všetko postupne odíde. Stále však mám vo vrecku aj iné zbrane, tak to skrátka chodí,“ hovorí Adriana.

Zdroj: Facebook Adriana Sklenarikova

Nenaplnená túžba

Práve pre jej krásu je prekvapujúce, keď sa v rozhovore priznáva k paradoxne nízkemu sebavedomiu: „Modeling mi zachránil život. V skutočnosti som značne plachá a veľmi si nedôverujem. Táto profesia mi dala krídla! Po prvýkrát v živote som začala dostávať komplimenty. To bolo pre mňa rozhodujúce.“

Dnes žije so svojím druhým manželom Aramom Ohanianom pôvodom z Maroka. Užívajú si príjemný život bohatých ľudí a napriek tomu im stále k dokonalému šťastiu chýba jedna dôležitá vec. „Veľmi túžime mať dieťa. Je to šialený sen, pretože moje biologické hodiny sa nedajú zastaviť. Ale stále nestrácame nádej. Nechávame to na prírode alebo Bohu, aby rozhodli. Ak to nepôjde, stále nám zostáva možnosť adopcie,“ cituje slovenskú krásku Dh.be.

O Adrianu je neustále záujem, ale priznáva, že predvádzacie móla už nie sú pre ňu. „Už sa nehrám na peknú bábiku, dnes by som už pôsobila smiešne. Pracujem na kreatívnejších veciach ako sú komerčné reklamy oblečenia, topánok, či okuliarov. Občas sa spytujem sama seba, ako je možné, že som stále v biznise, keď mi kedysi vraveli, že v 25-tich rokoch to môžem zabaliť.“

Adriana Sklenarikova
10
Galéria
Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM