Svet o Slovensku

SVET O SLOVENSKU: Briti chcú vykastrovať slovenského imigranta

V aute mal sekeru, masku, lepiacu pásku, kondómy a paralyzačný sprej. S touto výbavou išiel na rande so 14-ročným dievčaťom, ktoré zbalil na Facebooku. Britská verejnosť zúri a žiada najprísnejší trest.

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Briti chcú vykastrovať slovenského imigranta
Zdroj: TASR

Ďalší prípad slovenského imigranta vo Veľkej Británii, ktorý svojim kriminálnym správaním podnecuje odpor Britov k prisťahovalcom. A nemožno sa im ani čudovať, ak čítame o správaní 23-ročného Patrika Brezovského, ktorý žije v meste Exeter. Živí sa ako strážca parkoviska a vo voľných chvíľach má skutočne zvláštnu záľubu – vyhľadáva na sociálnych sieťach mladé dievčatá, zamotáva im hlavy, ponúka marihuanu a nahovára na sex. O prípade píše britský denník The Sun.

Na rande so sekerou

“Beštia Brezovský mal pri sebe “balíček únoscu,” keď išiel na rande so 14-ročným dievčaťom a zadržala ho polícia,” píše The Sun. Mladú Britku zbalil cez Facebook a vylákal ju von. Mali sa stretnúť na autobusovej stanici. Našťastie tam policajti dorazili ešte skôr, ako dievča nastúpilo k mladému Slovákovi do auta a túto “romancu” včas prekazili.

Keď Brezovského zadržali, mal v kufri svojho auta naozaj zvláštnu výbavu: sekeru, masku, lepiacu pásku, kondómy, paralyzačný sprej a rukavice. Všetko nasvedčovalo tomu, že jeho plány s mladým dievčaťom boli naozaj desivé. Pred súdom sa to snažil vysvetliť – sekera vraj bola darček pre jeho otca, maskou chcel iba vystrašiť svojich priateľov a ostatné veci sa mu len-tak povaľovali v aute.

Sexuálny delikvent

Je zaujímavé, že Brezovský už v minulosti bol trestaný pre podobný trestný čin a nedovolené ozbrojovanie. Dostal od sudcu štyri a pol roka za mrežami a zapísali ho do zoznamu sexuálnych delikventov. Zjavne mu to však nestačilo a jeho apetít pre mladé dievčatá nedokáže kontrolovať.

V minulosti ho zadržali s dvoma 14-ročnými dievčatami v aute, ktorým ponúkol marihuanu a presvedčil ich, aby utiekli z domu. Našťastie však otec jedného z nich prelustroval dcére mobil a keď pochopil, s kým utiekla, zavolal políciu, ktorá ich rýchlo našla.

Britskí čitatelia pod článkom by slovenského imigranta najradšej roztrhali v zuboch: “Nemôžeme ho deportovať kvôli ľudskoprávnym zákonom. Ale kde je napísané, že mu nemôžeme vypáliť značku na čelo a vykastrovať ho?” pýta sa jeden čitateľ. “Ľudské práva sú pre ľudí a nie pre zvieratá. Vyhoďte tohto odporného kreténa z mojej krajiny!” dodáva ďalší.

Podobné komentáre nemajú pod článkom konca: “Ďalší úchylný imigrant… zoberte mu všetky orgány vhodné na transplantáciu, alebo ho predajte do nejakého laboratória na testovanie, aby to nemuseli robiť na nevinných zvieratách.”

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM