Svet o Slovensku

SVET O SLOVENSKU: Klobúk dole! Katarína schudla 30 kg za dva roky

Jej príbeh je ideálnou inšpiráciou pred plavkovou sezónou. Mladá žena dokázala so svojim telom zázraky a dnes si užíva novú kvalitu života.

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Klobúk dole! Katarína schudla 30 kg za dva roky
5
Galéria
Zdroj: The Sun

Máj je čas, keď sa mnohí ľudia boja pozrieť do zrkadla a otvoriť skriňu. Často totiž zistia, že po studenej zime, keď dlhé večery trávili s miskou sladkostí pred televízorom a prakticky sa nehýbali, nedokážu už zapnúť nohavice. Najmä dámy často prepadnú panike a začnú držať extrémnu diétu, aby si o dva mesiace mohli bez hanby obliecť plavky. Lenže výsledok je často sklamaním. Zistila to aj mladá Slovenka žijúca vo Veľkej Británii, ktorá svoj sen o štíhlej postave dosiahla rozumným spôsobom.

Nenávidela sa

Britský portál The Sun s obdivom píše o príbehu mladej Slovenky. „Super štíhla Katarína Makkaiová odhalila svoje nové telo, ktoré si dala ako darček k narodeninám.“ Ktovie, či je to náhoda, že Katka oslávila 30. narodeniny a zároveň schudla takmer 30 kg.

Portál uvádza, že pôvodne vážila 90 kg a za dva roky sa dostala na hmotnosť 62 kg. Dôležité však je to, že k tejto úžasnej zmene sa nedopracovala žiadnou extrémnou diétou, ktorá vyvoláva len yo-yo efekt opätovného naberania ďalších kilogramov. Namiesto toho presedlala na zdravé stravovanie, ktoré si disciplinovane udržiava ako normu.

„Kedysi som sa nenávidela. Pamätám sa, ako som plakala v skúšobných kabínkach, pretože džínsy mi nesedeli. Vždy som si brávala menšie číslo, keďže som sa nedokázala zmieriť s tým, akú veľkosť som reálne potrebovala,“ spomína Katarína pre The Sun.

Veľká zmena

Britský portál prezrádza, že Katarína sa živí ako internetová koučka a žije v meste Leicestershire. Mladá žena sa ešte zdôverila, že problémy s postavou ju trápili celý život. „Vždy som bola veľká. Jedla som najmä veľa uhľohydrátov a tukov bez proteínov. Ládovala som do seba sladkosti a tony ovocia.“

Dodáva, že napriek tomu sa jej nezdalo, že je až taká tučná, pretože je vysoká a kilogramy sa na nej nejako rozložili. „Aj tak som však celé roky snívala o tom, že budem zdravá, fit a štíhla. Chýbalo mi však potrebné odhodlanie.“

Napokon sa zaťala a výsledok jej úplne zmenil život. „Som veľmi šťastná, keď sa dnes pozriem do zrkadla. Pri pohľade na staré fotky je mi jasné, že už by som sa k môjmu starému ja nevrátila… Schudnutie nezmenilo len to, ako vyzerám a ako ma ľudia berú, ale aj môj celkový životný pocit. A napokon, konečne môžem nosiť šaty, o ktorých som roky len snívala.“

SVET O SLOVENSKU: Klobúk dole! Katarína schudla 30 kg za dva roky
5
Galéria
Zdroj: The Sun
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM